Heung-min Son’dan selfie şartı: O telefonu tutmam!

Samsung'un marka elçisi Heung-min Son, bir hayranının selfie çekmek isteğini kabul etti ancak iPhone marka telefona dokunmadı.

Spor 12 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Heung-min Son, yaptığı anlaşmaya göre sadece Samsung marka telefonları tutuyor.

Tottenham Hotspur’un Güney Koreli yıldızı Heung-min Son, sponsorluk sözleşmesi nedeniyle iPhone’lu bir hayranının telefonunu tutmayı reddetti. TikTok’ta yayınlanan bir videoda, bir hayranı, Son’la selfie çekmek için iPhone’unu uzatırken, Son, özür dileyerek ellerini birleştirdi ve fotoğrafı çekemeyeceğini, bunun yerine hayranının yapmasını istediğini söyledi. Videonun devamında, Son’a başka bir taraftar tarafından Samsung telefonu uzatıldı ve Son, bu kez isminin yazılı olduğu Tottenham formasını giyen bir taraftarla selfie çekmekten mutlu oldu.

Yaz transfer dönemine Premier Lig damgasıYaz transfer dönemine Premier Lig damgası

Son, Samsung’un marka elçisi

Son, bu yaz başında Güney Koreli teknoloji devi Samsung ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre Samsung’un marka elçisi olan Son’un rakip bir şirkete ait bir ürünle selfie çekmesi veya taraftarlara ait bir rakip ürüne dokunması yasak. Son, anlaşmadan beri, Instagram hesabında düzenli olarak Samsung ürünlerinin tanıtımını yapıyor. Güney Kore’nin en popüler figürlerinden olan futbolcu, Calvin Klein, Burberry, Gatorade ve sigorta şirketi AIA Singapore gibi markalarla anlaşmalar imzalamıştı.

Bir acayip istihdam! Beşiktaş'a futbolcu olarak döndü, seneye patron olacakBir acayip istihdam! Beşiktaş’a futbolcu olarak döndü, seneye patron olacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.