Hugh Dallas giderayak hakemlere Mehmet Büyükekşi’yi şikayet etti

Merkez Hakem Kurulu'nun Riva'da yaptığı hakem seminerine TFF'nin hakem danışmanı Hugh Dallas damga vurdu. Dallas veda konuşmasında yabancı VAR'a karşı olduğunu söyledi, 'Ancak Mehmet Büyükekşi'yi ikna edemedim' dedi.

Spor 14 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Seminere katılan Hugh Dallas ve hakemler toplu olarak fotoğraf çektirdi.

Merkez Hakem Kurulu’nun geçen hafta Riva’da düzenlediği hakem semineri veda törenine sahne oldu. Sezonun son seminerine başkan Ahmet İbanoğlu ve MHK üyelerinin yanı sıra TFF’nin hakem danışmanı Hugh Dallas, VAR danışmanı Pawel Gil, yardımcı hakem koçu Tarık Ongun, VAR eğitimcisi Mete Kalkavan, fitnes koçları, hakem akademisi eğitimcileri ve hakemler katıldı.golvarmi.com internet sitesinin haberine göre sözleşmeleri biten Dallas ve Gil’e hakemlerin imzaladığı hakem formaları ve A Milli Takım forması hediye edildi. MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu da katkıları için Dallas ve Gil’e teşekkür etti.

Hugh Dallas veda konuşmasında hakemlere “Harika bir süre geçirdik. Zaman zaman eleştirilerimiz olduysa da, bunlar sizin ileride daha doğru kararlar vermeniz içindi. Hepinize çok teşekkür ediyor ve gelecekte çok büyük başarılar diliyorum. Son olarak şunu bilmenizi isterim ki, yabancı VAR getirilmesine karşıydım. Ancak bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ikna edemedim” dedi. Dallas, Euro 2024’te görev yapacak Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Kerem Ersoy ve Alper Ulusoy’un da başarılı olmaları temennisinde bulundu.

Futbola yeni kural! Hakeme kaptan dışında yaklaşmak yasakFutbola yeni kural! Hakeme kaptan dışında yaklaşmak yasak

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.