İbrahim Hacıosmanoğlu Manisa’ya gitti, tesislere girmek için hendek atlamak zorunda kaldı

Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ziyaret ettiği Manisa FK tesislerine girebilmek için hendekten atlamak zorunda kaldı. Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada "Bu hoş bir görüntü değil" dedi.

Spor 9 Eylül 2024
Hacıosmanoğlu Manisa ziyaretinde ilginç anlar yaşadı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı İzlanda ile karşılaşacak. İzmir’deki maç öncesi TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Ege Bölgesi’ndeki kulüpleri ziyaret ediyor. Manisa’daki Manisa FK kulübünü ziyaret eden Hacıosmanoğlu ilginç anlar yaşadı.

TFF 1. Lig ekibinin Fikri Bayrıl Tesisleri çevresinde sürdürülen kazı çalışmaları nedeniyle hendek kazılıydı. Başkan bu hendekten atlayarak tesise girebildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’yle sembolik kirayla kullandığı tesis üzerinden ikiliğe düşen kulüp kullandığı iki tesisten çıkarılmıştı. Kira sözleşmesi mahkemelik olan Fikti Bayrıl Tesisleri’nin su saati kaçak kullanım iddiasıyla belediye ekiplerince sökülüp etrafı iş makineleriyle kazılmıştı.

Başkan Hacıosmanoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekiplerinin tesis etrafında sürdürdüğü altyapı çalışmalarından dolayı hendeği atlayarak tesise girdi.

Hacıosmanoğlu “Engellerin üstünden atlayarak geldik. Bir anlam veremedim. Yetkililerle ben de konuşacağım. Bu ne Türkiye’ye yakışıyor ne de bizim ulaşmak istediğimiz barış-kardeşlik futbolu iklime katkıda bulunuyor. Görüntüler çok çirkin. Biz de yetkililerle bu konuyla ilgili görüşmeler yapacağız” diye konuştu. Manisa kulübünde Mevlüt Aktan’ın Futbol Federasyonu’nun yeni yönetimine girmesinden sonra eşi Yasemin Buket Aktan başkan olmuştu.

TFF bir FIFA kokartlı hakemin daha üstünü çizdi: Bahattin Şimşek klasman dışıTFF bir FIFA kokartlı hakemin daha üstünü çizdi: Bahattin Şimşek klasman dışı

İbrahim Hacıosmanoğlu intikamı soğuk yedi, alıkoyduğu hakemi tüm görevlerinden aldıİbrahim Hacıosmanoğlu intikamı soğuk yedi, alıkoyduğu hakemi tüm görevlerinden aldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.