Icardi, Mersin’de Galatasaray formasıyla bir ilki yaşadı

Galatasaray’ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi, Hatayspor maçında golle buluşamadı ve Galatasaray kariyerinde ilk defa 4 maç üst üste gol atamadı.

Spor 13 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Icardi'den olumsuz seri.

Mauro Icardi geçen sezonun başında Galatasaray’a katıldığında hayal ettirdiklerinin ötesine geçti. Sarı-kırmızılı kulübe gönül verenlerin aşkı olan Mauro, taraflı tarafsız futbol severlerin övgülerini kazandı. Golcü futbolcu geçen sezonki şampiyonluğa direkt olarak etki ederken bu sezona Süper Lig’de 12 maçta 31 puan ve Şampiyonlar Ligi gruplarında 4 maçta 4 puanla başlanmasında etkili oldu.

Mauro bu sezon şu ana dek 20 maçta 15 gol attı ve 3 asist yaptı. Geçen sezon çıktığı toplam 26 maçta 23 gol 8 asist yapan Latin her daim Galatasaray’ın skor makinesiydi. Ancak yoğun fikstürün etkisi ve geçtiğimiz haftalarda yaşadığı sakatlık da etkilemiş olacak ki Mauro, 24 Ekim tarihinde Bayern Münih filelerini havalandırdığı günden bu yana gol atamadı. O günden sonra deplasmanda Rizespor, iç sahada Kasımpaşa, deplasmanda Bayern Münih ve son olarak yine deplasmanda Hatayspor’la oynayan Galatasaray’da Icardi, Rize deplasmanında asist yaparak skora katkı sağladı. Ancak deneyimli isim ilk defa Galatasaray kariyerinde üst üste 4 maçta gol bulamadı. Önümüzdeki milli arada yoğun fikstürün etkisini atmak adına dinlenme imkanı bulacak Icardi, 25 Kasım akşamı Alanyaspor’a karşı oynanacak Süper Lig müsabakasında bu olumsuz seriyi bitirmeye çalışacak.

Galatasaray kaybetmedi Hatayspor kazandıGalatasaray kaybetmedi Hatayspor kazandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.