Icardi ve Mertens için temel kavram: Tutku

Galatasaray’ın yıldızları Mauro Icardi ve Dries Mertens UEFA’ya açıklamalarda bulundu. İki oyuncu da Galatasaray taraftarının tutkusuna vurgu yaptı.

Spor 19 Eylül 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Icardi ve Mertens'ten açıklamalar.

Şampiyonlar Ligi’nde A Grubu’nda yer alan ve maceraya çarşamba akşamı Kopenhag karşısında başlayacak olan Galatasaray’da iki yıldız Mauro Icardi ve Dries Mertens UEFA’ya konuştu.

Geçtiğimiz sezona damga vuran ve bu sezona da son derece formda başlayan Arjantinli golcü Mauro Icardi “Açıkçası, eğer Şampiyonlar Ligi’ndeysek ilk hedefimiz, mümkün olduğu kadar çok puan toplayıp bir sonraki tura çıkmak. Yaptığınız şeye inandığınızda ve büyük şeyleri başarabileceğinizin farkında olduğunuzda, o zaman bunu gerçekleştirebilirsiniz. Arjantin’de futbolu seviyoruz, hatta birçok insan için futbolun aileden daha önemli olduğunu bile söyleyebiliriz. Futbolu soluyoruz. Burada dikkatimi çeken tutkuydu. Bazıları Türkiye’deyseniz Avrupa’nın elit seviyesinde olmadığınızı, dolayısıyla daha rahat olduğunuzu düşünüyor. Tam tersine Türkiye’deyken talep yüksek. Sizden önemli başarılar bekliyorlar. Bu beklenti sizi başarıya götürme yolunda motive edici” açıklamasını yaptı.

Trabzonspor'un Fransa 2. Ligi'nden çıkardığı elmas: Batista MendyTrabzonspor’un Fransa 2. Ligi’nden çıkardığı elmas: Batista Mendy

Belçikalı futbolcu Dries Mertens “Bu kulübü özel kılan ne? Taraftarların tutkusu, kulübün tutkusu. Yaşamak için harika bir şehir, kulüplerine gerçekten tutkuyla bağlı taraftarlar. Harika bir stadyum ve gerçekten çok şey başaran ve zorlu bir dönemden geçen bir kulüp çünkü birkaç yıldır şampiyon olamamışlardı” sözlerini söyledi.

Galatasaray, çarşamba akşamı 19.45’te başlayacak maçta Danimarka ekibi Kopenhag’ı ağırlayacak.

Galatasaray'da Mali Genel Kurul tarihi belli olduGalatasaray’da Mali Genel Kurul tarihi belli oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.