Icardi’den büyük özveri: Ameliyattan panenkaya

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce, geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş maçında sakatlanan Mauro Icardi’yi neredeyse ameliyata alacaklarını ancak daha sonra oyuncunun iğneyle Bayern maçına çıktığını açıkladı.

Spor 27 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Manuel Neuer, Arjantinli golcüyü övdü.

Şampiyonlar Ligi’nde boy gösteren ve Süper Lig’de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray son derece kritik bir dönemeçteydi. Önce Beşiktaş’la karşılaşan sarı-kırmızılılar maçı 2-1 kazandı. Ancak iki golle galibiyeti getiren Mauro Icardi sakatlandı. Arjantinlinin durumu Bayern Münih maçı için belirsizdi. Karşılaşma saatinde ilk 11’de olacağı açıklanan Icardi taraftarı sevindirdi. Münih’e karşı 30. dakikada panenka penaltısıyla takımını öne taşıyan yıldız maçın en etkileyici isimlerinden biriydi. Galatasaray 3-1 kaybetti ancak ilk 60 dakika performansı unutulmazlar arasına girdi.

Galiptir bu yolda mağlup! Galatasaray ilk kez yenildiGaliptir bu yolda mağlup! Galatasaray ilk kez yenildi

Galatasaray takım doktoru Yener İnce bu unutulmaz maça Icardi’nin nasıl yetiştirildiğini Sabah’a anlattı. Doktor, “Icardi, Bayern maçında iğneyle oynadı. Durumu çok ciddiydi. Neredeyse anestezi yapıp ameliyata alacaktık. Elimizden bu kadarı geldi. İğneyle çıkıp mücadele etti.” dedi.

Bu sezon toplam 16 maça çıkan Icardi bu maçlarda 15 gol attı, 2 asist yaptı. Galatasaray önümüzdeki hafta sonu Rizespor deplasmanına çıkacak.

Daha iyi yenilemezsinDaha iyi yenilemezsin

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.