İddia: Arda Güler hafta sonu dönüyor

Sakatlığı nedeniyle bu sezon bir türlü formasına kavuşamayan Arda Güler, İspanyol basınında çıkan habere göre gelecek hafta sonu oynanacak Villarreal maçında formasına kavuşacak.

Spor 9 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Arda Güler 10 gün içinde sahada olabilir.

Fenerbahçe’den Real Madrid’e 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonuslar karşılığında transfer olan Arda Güler eflatun-beyazlı formayı bir türlü sırtına geçiremedi. Güler, önce menisküsünden sakatlandı ve ameliyat oldu ardından arka adalesinde sorun yaşadı. Son olarak Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Braga maçı öncesinde adı kadroya yazılan ancak bu maçta da sakatlığı nedeniyle süre alamayan Arda’nın tedavisine başlandı.

Bu süreçte Dani Carvajal’den Jude Bellingham’a teknik direktör Carlo Ancelotti’ye kadar birçok isim Arda hakkında övgü dolu sözler söylediler.

İspanyol basınından AS’ın aktardığı son haberlere göre genç yetenek 17 Aralık tarihinde oynanacak Villarreal maçında sahada olacak. Real Madrid ilk 15 itibarıyla topladığı 38 puanla LaLiga’nın zirvesinde yer alıyor. Başkent ekibi 2023’ün son iç saha maçında Villarreal’i ağırlayacak.

Jude Bellingham: Arda Güler bir fenomenJude Bellingham: Arda Güler bir fenomen

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.