İddia: Firmino’nun yeni adresi belli oluyor

Daily Mail’in iddiasına göre Liverpool’un Brezilyalı hücum oyuncusu Firmino, Barcelona’nın radarında. Bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli ismin takımdan ayrılacağı biliniyor.

Spor 23 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Barcelona, Firmino'yu kadrosuna katmak istiyor.

Jürgen Klopp son dönemlerde önümüzdeki yaz için yeniden yapılanma vurguları yapıyor. Aslına bakılırsa Liverpool, önümüzdeki yaz bilhassa orta sahada yapacağı yeniden yapılanmayı geçtiğimiz yazla beraber hücum bölgesinde yapmaya başlamıştı. Darwin Nunez için 100 milyon sterline yakın para harcayan Kuzey İngiltere kulübü Dünya Kupası’nın ardından Cody Gakpo’yu kadrosuna katmıştı.

Franco kimin babasını kesti?Franco kimin babasını kesti?

Geçen yaz Sadio Mane’yi Bayern Münih’e gönderen Liverpool’un hücum kanadındaki dönüşüm Roberto Firmino’nun gidişiyle sürecek. 31 yaşındaki oyuncu Daily Mail’ın haberine göre İspanyol devi Barcelona ile anlaştı. Sekiz sezondur Liverpool’un formasını giyen yıldız 360 maçta 109 gol kaydetmişti. Kariyeri başarılarla dolu Firmino, Kırmızı formayla Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, Premier Lig şampiyonluğu ve Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğu gibi birçok şaşaalı başarıya ve daha fazlasına imza atmıştı.

Daily Mail’ın haberinin aksi yönde iddialar da yok değil. Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, gün içinde yaptığı paylaşımda iki tarafın transferde herhangi aşama kaydetmediğini öne sürdü. Barcelona’nın kulüp içinde isim hakkından görüştüğünü bildiren Romano, tarafların görüşme dahi yapmadığını dile getirdi.

Barcelona’nın bu yaz transfer döneminde de atak olması bekleniyor. Firmino dışında Katalan kulübün adı İlkay Gündoğan ismiyle de sıcak bir şekilde anılıyor. Katalan takımı eski yıldızı Lionel Messi’yi de yeniden takıma katmaya çalışıyor.

Karim Benzema 'son bir dans' diyecek mi?Karim Benzema ‘son bir dans’ diyecek mi?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.