Igor Tudor Napoli’nin teklifini reddetti, Walter Mazzarri başa geldi

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Igor Tudor, Napoli'nin sezon sonuna kadar yaptığı teklifi geri çevirdi ve uzun süreli bir kontrat istedi.

Spor 15 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Napoli için Tudor anlaşması çıkmaza girdi.

Serie A’da son olarak sahasında Empoli’ye kaybeden ve zirvedeki Inter’in 10 puan gerisinde kalan Napoli, Rudy Garcia ile yolun sonuna yaklaşıyor. Başkan Aurelien De Laurentiis yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Bu kapsamda adı çıkan adaylardan biri bir dönem Galatasaray’ı da çalıştıran ve son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya’da görev yapan Igor Tudor’du.

Gelen haberlere göre Hırvat teknik direktör ve İtalyan kulüp arasındaki görüşmeler çıkmaza girdi. Pazarlıkların durma sebebi Napoli’nin deneyimli isme sezon sonuna kadar sözleşme önermesi ve Tudor’un uzun süreli bir sözleşme istediği için teklife sıcak bakmaması. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre taraflar arasında ekonomik bir anlaşmazlık yoktu. Ancak Hırvat, uzun vadeli kontrat isteğinde ısrar etti.

Napoli evinde yıkıldı, Inter Hakan’la zafere uzandıNapoli evinde yıkıldı, Inter Hakan’la zafere uzandı

Sonuç olarak Napoli Tudor isminden vazgeçti ve Walter Mazzarri’yle anlaştı. Deneyimli teknik direktör son olarak Cagliari’yi çalıştırmıştı. Daha önce Ekim 2009 ve Mayıs 2012 arasında Napoli’yi çalıştıran Mazzarri 182 maç takımın başında kaldı. Bu maçlarda 1.74 puan ortalaması elde eden Mazzarri’nin kariyerindeki tek kupa 2011-12 sezonunda İtalya Kupası’ydı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.