Ihattaren hakkında Yüksel Yıldırım: Krizin tek sebebi para

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Mohamed Ihattaren transferinde oluşan sorunun perde arkasını anlattı. Başkan, oluşan krizin sebebinin para olduğunu açıkladı.

Spor 5 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Ihattaren transferinin perde arkasını başkan anlattı.

Samsunspor geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına vardığı ve sağlık kontrolünden geçirip imza atmak üzere Türkiye’ye getirdiği Mohamed Ihattaren transferini iptal etti. Samsunspor taraftarları Ihattaren’i karşılamak için havaalanına akın etmişti.

Kulüp başkanı Yüksel Yıldırım, çıkan krizin detaylarını anlattı. Yıldırım “Fit değildi, form yakalamak ve forma giymek için zamana ihtiyacı vardı. Biz bunu bilerek iki ay boyunca düşük ücret alacak, devre sonuna kadar maç başı ücretle oynayacak şekilde teklif yaptık. Kabul etti. Samsun’da taraftarlar karşıladı ve mutlu oldu. Ancak sonra menajeri anlaşma şartları dışında taleplerde bulundu” dedi.

Yıldırım sorunun paradan kaynaklandığını belirterek “Menajeri bize, ‘Anlaşılan koşullardan vazgeçtik, aylık para istiyoruz, sonraki satıştan yüksek pay istiyoruz’ dedi. Kabul etmedim ve restini gördüm. ‘Anlaştığımız şartlarda oynayacaksan imza atalım, kabul etmezsen gidersin’ dedim. Kabul etmedi ve gitti. Tamamen para meselesi.” bilgisini aktardı.

Süper Lig’de ilk iki haftanın programı açıklandı: Açılış Trabzon’daSüper Lig’de ilk iki haftanın programı açıklandı: Açılış Trabzon’da

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.