İlkin Aydın’dan kulübü Galatasaray’a tepki

Galatasaray Spor Kulübü sabah X hesabından futbol, basketbol ve erkek voleybol takımlarının fotoğrafını kullanarak "Günaydın" paylaşımı yaptı. İlkin Aydın, kadın voleybol takımının paylaşımda olmamasına tepki gösterdi.

Spor 21 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
İlkin Aydın'dan kulüp hesabının yaptığı paylaşıma tepki.

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı sezona istediği gibi giremedi. İlk 4’te olma hedefiyle sezona başlayan ancak 8 maçta yalnızca 2 kez kazanabilen takım şu an küme düşme hattını paylaşıyor. Hal böyle olunca şubeye tepkiler büyüyor. Son olarak Galatasaray sahasında Eczacıbaşı’na 3 set sonunda mağlup oldu. Ortaya konan oyun skorun ötesinde hayal kırıklığı yarattı.

Pazar akşamı oynanan maçın ardından pazartesi sabahı Galatasaray Spor Kulübü resmi X hesabından bir paylaşım yayınladı. Paylaşımda futbol, kadın basketbol ve erkek voleybol şubeleri takımlarının fotoğrafları vardı. Ancak bir gün önce Eczacıbaşı’na sahasında mağlup olan ve sezonda 8’de 2 yaparak giren Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’nın fotoğrafı paylaşımda yer almıyordu.

Bu dikkat çekici durum Galatasaray Kadın Voleybol Takımı’nın milli oyuncularından İlkin Aydın’ın paylaşımıyla beraber daha da ayyuka çıktı. İlkin, resmi hesabın paylaşımı alıntıladı, kadın voleybol takımının fotoğrafını ekledi ve “Günaydın” yazdı. Bu paylaşım sosyal medyada taraftarların “içeride kaos var” yorumlarına yol açtı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.