Zoran Terzic Kazan yolunda

Dinamo Moskova Genel Direktörü Vladimir Zinichev an itibarıyla Fenerbahçe Opet’i çalıştıran Zoran Terzic’in gelecek sezon Dinamo Kazan’ı çalıştıracağını söyledi.

Spor 8 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Terzic Kazan'a gidiyor

Fenerbahçe Opet, son ayların en formda takımı. Öyle ki sarı kanarya, önce kupada lig lideri Eczacıbaşı’nı çeyrek finalde saf dışı bıraktı ardından CEV Şampiyonlar Ligi’nde son dünya şampiyonu Imoco Conegliano’yu baskın bir oyunla eledi. Sarı-lacivertliler son olarak perşembe akşamı CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Vakıfbank’ı deplasmanda 3-0’la geçerek final için büyük bir avantaj elde etti.

Son yıllarda alınan istikrarsız sonuçlar ve kupasız geçen sezonların ardından Fenerbahçe Opet, bu sezona Vakıfbank’ı mağlup ederek Şampiyonlar Kupası zaferiyle başlamıştı. Kupasız geçen süreçte eleştirilerin odağındaki isimlerden biri Sırp çalıştırıcı Zoran Terzic’ti. Ancak Terzic ve takımı bu sezon özellikle son birkaç haftada inanılmaz bir form grafiği yakaladı. Yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe Opet’te gelen haberler, bu gidişatın Zoran Terzic’in adeta son dansı olduğu izlenimi uyandırıyor.

Fenerbahçe Opet şampiyon Vakıfbank'ı da ezdi geçti!Fenerbahçe Opet şampiyon Vakıfbank’ı da ezdi geçti!

Doğrulama rakipten

Rusya Ligi’nde ve Avrupa’da gelecek sezon için iddialı olmak isteyen ekiplerden Dinamo Kazan’ın önemli bir yatırım hamlesi yapacağı son günlerde iyice ayyuka çıkmıştı. Kazan, 2019 yılından bu yana sadece bir kez Rusya Kupası’nı müzesine götürebilmişti. Söz konusu yatırımla alakalı açıklamayı Kazan’ın rakibi Dinamo Moskova’nın Genel Direktörü Vladimir Zinichev yaptı. Zinichev, “Bu bir sır değil, Kazan’ı gelecek sezondan itibaren Rusya Milli Takımı’nın da koçu olan Zoran Terzic çalıştıracak” dedi.

Eczacıbaşı düştü, kalktı, yenildi! Final İstanbul'a kaldıEczacıbaşı düştü, kalktı, yenildi! Final İstanbul’a kaldı

Terzic ve Kazan’ın transfer çalışmalarına da başladığını ifade eden Zinichev şöyle konuştu: “Takımı güçlendirmek için elinden geleni yapıyor. Bunu bizim takımda da hissettim. Birkaç oyuncumuz şimdiden gelecek sezon Kazan’da oynamak için sözleşme imzaladılar. Terzic, Natalia Pereira’yı da kadrosuna katmak istedi fakat Periera kulübümüzü evi gibi gördüğü için kalmak istedi.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.