İran’daki Ronaldo sevgisi idman iptal ettirdi

Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği El Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk grup maçı için Tahran’a gitti. İran’da takıma gösterilen büyük ilgiden ötürü Suudi ekibinin idmanı iptal edilmek durumunda kalındı.

Spor 19 Eylül 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
El Nassr takım otobüsüne gösterilen büyük ilgi antrenman erteletti.

Asya Şampiyonlar Ligi’nde bugün Cristiano Ronaldo’nun formasını giyeceği El Nassr ve İran ekibi Persepolis karşı karşıya gelecek. Oynanacak maç öncesi Ronaldo ve takımı İran’a gitti. Takım ülkeye gitmeden önce İran’da Ronaldo’ya özel olarak internet kotası uygulamasında esnetmeye gidilecek olması halkı kızdırmıştı. Bu ve benzeri enteresan olayların yaşandığı ülkede son olarak Ronaldo’nun da içinde bulunduğu takım otobüsüne büyük ilgi gösterildi. Takımın bulunduğu veya bulunabileceği yerlerdeki olası güvenlik zaafiyeti nedeniyle El Nassr dünkü idmanı iptal edildi. Sosyal medyaya paylaşılan bazı görüntüler bu kararın neden alındığını açıklar nitelikteydi. Grupta Persepolis dışında Katar takımı Ed-Dehil ve Tacikistan takımı İstiklal Duşanbe gibi takımlar da yer alıyor.

Bu görüntülerin ardından geride bıraktığımız gece ortaya çıkan bir başka enteresan görüntü yine gündem oldu. Buna göre Cristiano Ronaldo’nun otel çevresinde kendisine tezahürat yapan taraftarlara artık uyku saatinin geldiğini ve sessiz olmalarını rica ettiği görüldü.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.