İş Bankası’ndan dev hamle: Formula 1’e sponsor oldu

100'üncü yaşını kutlayan Türkiye İş Bankası Formula 1 ekiplerinden Visa Cash App Racing Bulls'a sponsor oldu. Anlaşmaya göre İş Bankası'nın logosu Monza'da düzenlenecek İtalya Grand Prix'inde araç ve yarış tulumlarının üstünde yer alacak.

Spor 11 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
İş Bankası hızın zirvesine sponsor oldu.

Formula 1 2024 İtalya Grand Prix’si Türkiye adına bir ilke sahne olacak. Monza’daki tarihi pistte düzenlenecek yarışta Visa Cash App Racing Bulls takımının üstünde Türkiye İş Bankası logosu yer alacak.

İş Bankası’nın İstanbul’daki genel müdürlüğünde düzenlenen etkinlikle sponsorluk anlaşmasının tanıtımı yapıldı. Düzenlenen gecede VCARB sürücüleri Daniel Ricciardo ve Yuki Tsunoda’nın video mesajları yayınlandı. Pilotlar “Visa ile işbirliğimiz sayesinde Türkiye ile birlikte çalışma fırsatımız olduğu için çok mutluyuz. Takıma ve spora tutkuları için Türkiye’deki taraftarlarımıza teşekkür ederiz. İş Bankası’nın verdiği desteği takdir ediyoruz ve bunu Monza’daki piste taşıyacağız. Özellikle 100. yılınızda markanın aracımızda olması bizim için bir onur. Bu işbirliği hakkında en az sizin kadar heyecanlıyız” dedi.

Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin “Visa’nın Visa Cash App RB Formula One takım hakları kullanımı için İş Bankası’yla işbirliği gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’deki faaliyetlerimizin 40. yılını kutladığımız yılda paydaşlarımız için unutulmaz deneyimlere imza atıyor olmanın anlamı bizim için çok büyük. Visa olarak yaptığımız bu tür iş birlikleri aynı zamanda üyelerimizin marka değerinin güçlendirilmesine katkı sağlıyor. İş Bankası’nın 100. yılını kutladığı bu anlamlı yılda yaptığımız iş birliğinden mutluluk duyuyoruz” dedi.

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran ise “İtalya’da düzenlenecek yarış için Visa ile imza attığımız bu iş ortaklığı bize büyük heyecan veriyor. Dünya çapında milyonlarca kişinin yakından izlediği böyle bir organizasyonda ilk kez bir Türk bankasının logosunu bir yarış aracının üzerinde görecek olmanın mutluluğunu tüm paydaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. İş birliği, Bankamızın 100. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu özel yılda, bizler için çok daha kıymetli. Hızın, yenilikçiliğin ve ileri teknolojinin en üst düzeyde temsil edildiği, heyecan dolu anlara sahne olacak yarışta Visa Cash App RB Formula One takımına ve pilotlara şimdiden başarılar diliyoruz” diye konuştu.

VCARB geçmişte Toro Rosso ve Alpha Tauri adıyla Formula 1’de mücadele etti. Red Bull’un İtalya merkezli kardeş takımı tarihindeki iki zaferini de Monza’da yaşadı. 2008’de Sebastian Vettel, 2020’de ise Pierre Gasly, Monza’da damalı bayrağı ilk sırada gördü.

Hamilton'ın zafer hasreti Britanya'da bitti: 'Sir' 104'üncü kez yarış galibi!Hamilton’ın zafer hasreti Britanya’da bitti: ‘Sir’ 104’üncü kez yarış galibi!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.