İstanbul mahallesi derbisinde kazanan yok

Geçen sezon Süper Lig'den düşen iki İstanbul takımı Ümraniyespor ve Karagümrük mücadelesinde kazanan çıkmadı. 2-0 öne geçen Ümraniyespor, Karagümrük'e yakalandı ve maç 2-2 bitti.

Spor 31 Ağustos 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Ümraniyespor 2-0 öne geçtiği maçta bir puanla yetindi.

TFF 1. Lig’in dördüncü haftasında Ümraniyespor, evinde Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Ümraniye Stadyumu’nda oynanan mücadelede Çağdaş Altay düdük çaldı. Çağdaş Altay’ın yardımcılıklarını ise Murat Altan ile Selim Şenöz üstlendi. Geçen sezon Süper Lig’de mücadele eden iki takımın karşılaşmasın Ümraniyespor hızlı başladı. Ev sahibi ekip, maçın henüz 4. dakikasında Furkan Apaydın’ın ayağından bulduğu golle öne geçti. Golün ardından baskısını arttıran Ümraniyespor, 8’de Beny ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu skorla bitti.

İkinci yarıda sahada başka bir Karagümrük vardı. Konuk ekip 53’te dakikada Joao Camacho’nun golüyle farkı bire indirdi. 79’da sahneye Flavio Paoletti sahneye çıktı ve beraberliği sağlayan golü filelere gönderdi. Kalan dakikalarda iki takımın çabası snucu değişktirmedi ve maç 2-2 bitti. Bu sonucun ardından Ümraniyespor puanını yediye, Karagümrük ise üçe çıkardı.
TFF 1. Lig’de diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle…

Keçiörengücü Boluspor 1-1

Şanlıurfaspor – Bandırmaspor 3-2

Çorum FK – Sakaryaspor 1-1

Galatasaray sıcağı Demir'i eritti: Moral gecesiGalatasaray sıcağı Demir’i eritti: Moral gecesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.