İstanbulspor Başkanı’na göre futbolcuyu 100 gram su yaralamış!

Futbolcu İbrahim Yılmaz'ın şiddet gördüğü iddiasıyla sözleşmesini tek taraflı feshetmesinin ardından İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu sessizliğini bozdu.

Spor 25 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Ecmel Sarıalioğlu'na göre İbrahim Yılmaz,kendisine yüksek teklifler geldiği için böyle davranmış.

2015 yılından bu yana İstanbulspor forması giyen, geçen yıl kulübüyle kontratını 31 Mayıs 2027’ye kadar uzatan İbrahim Yılmaz darp raporu alarak 23 Ekim tarihi itibariyle sözleşmesini tek taraflı feshetti. Yaşadıkları tartışmada futbolcusuna cisim fırlattığı iddia edilen İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu, Hürriyet’e açıklamalarda bulundu. Sarıalioğlu’nun açıklamaları özetle şöyle…

Yönetim kurulu üyelerine top attı: İbrahim Yılmaz antrenmanda disiplinsiz davranıyordu. Antrenmanda yönetim kurulu üyelerinin üzerine doğru topa attı, küfrederek çalışmayı izinsiz terk ette. Bu yüzden tartışma yaşandı. Takım içinde disiplinsiz davranması nedeniyle neden böyle bir davranış içinde bulunduğunu anlamak için kendisiyle görüşmek istediğimi belirttim.

Süper şiddet ligi! 'Entelektüel' başkan futbolcuyu yaraladıSüper şiddet ligi! ‘Entelektüel’ başkan futbolcuyu yaraladı

100 gram suyu fırlattım danp raporu aldı: Görüşmede, antrenmandan çıkarken ettiği küfürler yetmezmiş gibi benim yüzüme karşı da küfür edince elimdeki ağzı açık 100 gramlık plastik bardaktaki suyu konuştuklarının farkına varması için ona doğru fırlattım. Doktora gitmiş, üstüne sadece su geldiği halde, boynunda iki çizik varmış diye darp raporu almış ve bu gerekçeyle tek taraflı haksız fesih yapmış.

Manchester United karıştı: Kadına şiddet, ölüm tehdidiManchester United karıştı: Kadına şiddet, ölüm tehdidi

Aldığı teklifler nedeniyle böyle davrandığını düşünüyoruz: Futbolcunun bu davranışları, 29 yaşında olması ve kulübümüzden aldığı paranın çok üstünde teklifler gelmesi nedeniyle sergilediğini düşünmekteyiz. Kafasını karıştıran bu teklifler doğrultusunda sözleşmesel yükümlülüklerinden kurtulmak istediği için bu tür davranışlar içine girmiştir.Haksız feshettiği sözleşmesi uyarınca bizde daha 4 yıl oynaması gerekiyordu. Bize göre haksız kendine göre haklı olduğunu iddia ettiği fesih yapmıştır. Tüm yasal süreç devam etmektedir. Benim söyleyeceğim tek bir şey var; bunu bana yapan İbrahim Yılmaz kime, hangi kulübe ne yapmaz. Bu sözü neden söylediğimi tüm spor camiası çok iyi bilir. Özellikle gelmiş geçmiş takım arkadaşları.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.