Ja Morant akıllanmıyor

Memphis Grizzlies’in genç süper yıldızı Ja Morant, sosyal medyada elinde silah tuttuğu bir videosunun yayınlanması üzerine süresiz olarak takım faaliyetlerinden uzaklaştırıldı.

Spor 15 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Ja Morant yine silahla görüntülendi.

Bu haber, eski bir haberin yeniden sunulmuş versiyonu değil. Ja Morant, yine sosyal medyada elinde silahla görüntü verdi. Sezon devam ederken benzer bir görüntüye imza atan Memphis’in All-Star gardı, bir arkadaşının açtığı Instagram canlı yayınında elinde silahla görüldü.

Sezon içinde yaptığı hareketin ardından 8 maç ceza alan Morant, yaptığı açıklamada davranışlarının sorumluluğunu üstlendiğini söylemişti. Morant’in, konuyla alakalı olarak Florida’da yardım aldığı bile açıklanmıştı. Memphis Grizzlies takımının genel olarak NBA’de en çok nefret edilen takımlardan birine dönüşmesine sebep olan bu ve benzeri hareketler, Morant’in başını yakmaya devam ediyor.

Memphis Grizzlies yönetimi, oyuncunun süresiz olarak takım faaliyetlerinden uzaklaştırıldığını açıkladı. Memphis’in yaptığı açıklamayı futbol veya Avrupa sporları dilinde süresiz kadro dışı bırakma olarak yorumlamak mümkün.

Oyuncunun sezon içinde yaptığı hareketler NBA yönetiminin de tepkisini çekmişti. Gelen haberlere göre, yıldızın son yaptığı hareket üzerine NBA de araştırmalarına devam ediyor.

Ja Morant, 27,1 sayı, 8,2 asist ve 6 ribaunt ortalamalarıyla tamamladığı sezonda herhangi bir All NBA takımına seçilememişti. Bu nedenle süper maksimum kontrat alma hakkını kaçıran Morant, kendi kendine bir darbe daha atarak yine silahla görüldü ve başı daha büyük belada görünüyor.

Telekom'da Ankara havası çalıyor! Erdem Can başarının sırrını anlattıTelekom’da Ankara havası çalıyor! Erdem Can başarının sırrını anlattı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.