Jorge Jesus Fenerbahçe’ye mesajla veda etti

Türkiye Kupası finalinin ardından Fenerbahçe’yle yollarını ayırdığı kesinleşen Jorge Jesus, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takıma ve taraftara veda etti.

Spor 24 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Jesus'tan Fenerbahçe'ye veda.

Jorge Jesus, geçtiğimiz sezonun başında geldiği Fenerbahçe’den bir sezonluk sözleşmesinin sona ermesiyle ayrıldı. Karar, kazanılan Türkiye Kupası finali sonrasında netlik kazandı. Fenerbahçe, Jesus’a veda ederken, Portekizli de Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hem kulübe hem taraftara veda etti. Kupa finali ardından yapılan kutlamalardan görüntüler paylaşan Jesus “Teşekkürler Fenerbahçe, teşekkürler takım. İnanılmaz taraftarlar ve profesyonellerle mutlu sona eren bir sezondu. Hepinizi tanımak bir zevkti” sözlerini kullandı.

Jorge Jesus: Başkan “Bir gün geri döneceksin” dediJorge Jesus: Başkan “Bir gün geri döneceksin” dedi

Jesus, Fenerbahçe’yle bir senelik sözleşme imzalamıştı. Yolculuk gayet iyi ve gösterişli başlamış ancak Dünya Kupası sonrası süreçte yaşanan düşüşle lig yarışında avantaj Galatasaray’a kaptırılmıştı. Liderlik bir daha hiç ele alınamadı ve lig şampiyonluğu hasreti sürdü. Ancak Jorge Jesus, sezonun son maçında Başakşehir’e karşı alınan 2-0’lık galibiyetle beraber 9 senelik kupa hasretini bitiren teknik direktör olmayı başardı.

Ali Koç'un tarifleri! Fenerbahçe kaos kulübüAli Koç’un tarifleri! Fenerbahçe kaos kulübü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.