Karagümrük’te Tolunay Kafkas dönemi

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük Şota Arveladze'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Tolunay Kafkas'ın getirildiğini duyurdu.

Spor 10 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Kafkas, Karagümrük'ün başına geçti.

Süper Lig’de bir teknik direktör değişikliği daha yaşandı. Son olarak Trabzonspor deplasmanında 5-1 kaybeden Karagümrük’te Şota Arveladze görevinden istifa etti. Arveladze Aralık 2023’te göreve gelmişti ve 17 maçlık sürecin ardından 1.24 puan ortalaması yakaladıktan sonra İstanbul kulübüne veda etti. Karagümrük 29 maçta topladığı 29 puanla 17. sırada, yani küme düşme hattında yer alıyor.

İşte o Karagümrük sezona Tolunay Kafkas’la devam etme kararı aldı. Son dört maçta iki mağlubiyet iki beraberlik alan ekip deneyimli teknik direktörle anlaştığını açıkladı. Kafkas son olarak Ankaragücü’nü çalıştırmış, sezona Ankara’da başladıktan sonra başkent ekibiyle yollarını ayırmıştı. Daha önce Ümit Millilerin başında olan Kafkas Kayserispor, Gaziantepspor, Karabükspor, Trabzonspor, Akhisar Belediye gibi takımlarda da boy göstermişti. Basın toplantılarındaki cevapları ve konuşmalarıyla zaman zaman Türk futbolunun gündemine gelen Kafkas artık Karagümrük’ün başarısı için mücadele edecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.