Kerem Aktürkoğlu’na saldıran trafik zorbaları suç makinesi çıktı

Türkiye Kupası'nda Karagümrük'e yenildikten sonra evine giden Galatasaray oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nu trafikte taciz eden dört şüpheli yakalandı. Zanlıların uyuşturucu kullanmak, taksirle öldürmek, kasten yaralama suçlarından sabıkası çıktı.

Spor 7 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Kerem Aktürkoğlu, zanlılardan şikayetçi oldu.

Galatasaray’ın Karagümrük’e 2-0 yenilip Türkiye Kupası’ndan elenmesinin ardından maç sonrası evine giden Galatasaray’ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu’nun otomobilinin önünü yol verme tartışması nedeniyle kesen, Aktürkoğlu ile tartıştıktan sonra kaçan dört şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin uyuşturucu kullanmak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, taksirle adam öldürmek, kasten yaralama gibi suçlardan kayıtları olduğu ortaya çıktı.

Zeytinburnu’nda 29 Şubat 2024 tarihinde meydana gelen olayda Seyrantepe RAMS Park’ta yapılan Galatasaray – Karagümrük maçının ardından evine doğru otomobiliyle yola çıkan Kerem Aktürkoğlu bir başka otomobilin içinde bulunanlarla Haliç köprüsü üstünde başlayan Zeytinburnu’nda sonlanan yol verme tartışması yaşadı. Şüpheliler Zeytinburnu’nda Kerem Aktürkoğlu’nu yolunu keserek durdurdu. Otomobilin içindeki dört kişiyle Kerem Aktürkoğlu arasında sözlü tartışma yaşanırken olay bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenmişti.

Kerem Aktürkoğlu'nun trafik gerginliğiKerem Aktürkoğlu’nun trafik gerginliği

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nun şikayeti üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tarafından soruşturma açıldı. Polis olaydan sonra kaçan otomobilin plakasını ve içindekilerin kimliklerini tespit etti. Şüpheliler düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüpheliler K.D.(22), M.K.(37), S.T.(36) ve A.O.(39) sorgulandı. Şüphelilerin daha önceden çok sayıda suç kayıtları olduğu belirlendi. Şüphelilerden M.K.’nin daha önceden huzur bozmak, kasten yaralama, tehdit gibi suçlardan yedi suç kaydının olduğu belirlendi. Diğer şüpheli S.T.’nin ise uyuşturucu kullanmak, hırsızlık, trafik güvenliğini tehlikeye atmak, ruhsatsız silah bulundurma suçlarından yedi suç kaydı olduğu öğrenildi. Şüpheli A.O.’nun ise daha önceden taksirle adam öldürmek, uyuşturucu bulundurmak, görev yaptırmaya engel olmak, hırsızlık suçlarından yedi kez gözaltına alındığı belirlendi. Şüpheli K.D.’nin ise tehdit suçundan bir kez gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Gasp Büro Amirliğinde işlemleri yapılan şüpheliler olay sırasında karşılıklı hakaret yaşandığını, bunun ardından olay yerinden ayrıldıklarını söyledikleri öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Galatasaray'a Şimşek, Fenerbahçe'ye SağlamGalatasaray’a Şimşek, Fenerbahçe’ye Sağlam

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.