Galatasaray’a Şimşek, Fenerbahçe’ye Sağlam

Süper Lig'de 29. hafta hakemleri açıklandı. Galatasaray'ın Rizespor'u ağırladığı karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek. Fenerbahçe'nin Pendikspor'la oynadığı maçındaysa Kadir Sağlam görev alacak.

Spor 7 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
29. hafta hakemleri açıklandı.

Süper Lig’de 29. hafta maçları yarın akşam başlayacak. Haftanın hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı.

Galatasaray, Rizespor’u konuk edecek. Haftanın açılış maçı saat 20.00’de oynanacak. Bu karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek. Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’nin sahasında Pendikspor’u ağırlayacağı mücadelede Kadir Sağlam düdük çalacak.

Bahattin Şimşek bugüne kadar beş Galatasaray maçı yönetti. Sarı-kırmızılılar bu maçlardan dördünü kazanırken birinde yenildi. Tek yenilgi bu sezon oynanan Hatayspor deplasmanında 2-1’lik skorla geldi. Şimşek bu sezon Rams Park’taki İstanbulspor maçını da yönetmiş karşılaşma 3-1 bitmişti. Şimşek ayrıca geçen hafta oynanan Beşiktaş-Galatasaray karşılaşmasında dördüncü hakem olmuştu. Şimşek Türkiye Kupası çeyrek finalindeki Ankaragücü-Fenerbahçe maçında da görev almıştı. Şimşek ayrıca Fenerbahçe’nin Samsunspor’la 1-1 berabere kaldığı maçta da düdük çalmıştı. Son dönemde büyük takımların maçlarında görev alan Şimşek’in bir sonraki mesaisi Galatasaray-Rizespor mücadelesi olacak.

Kadir Sağlam da bugüne kadar Fenerbahçe’nin üç maçında görev aldı. Bu üç maçtan iki tanesinde Fenerbahçe kazanırken bir maç berabere bitti. Sağlam, Ali Koç’un geçtiğimiz aylarda Türk futbolundan el çektirilmesi gerektiğini düşündüğü hakemlerden biri olarak ön plana çıkmıştı.

Union saflarından bildiriyorum: İşçilerle 'bobo'lar Fenerbahçe'yi bekliyorUnion saflarından bildiriyorum: İşçilerle ‘bobo’lar Fenerbahçe’yi bekliyor

Haftanın diğer hakemleri şu şekilde:

8 Mart Cuma
20.00:Galatasaray-Rizespor | Bahattin Şimşek

9 Mart Cumartesi
13.30: Sivasspor-Alanyaspor | Ali Şansalan
16.00: Konyaspor-Adana Demirspor | Volkan Bayarslan
19.00: Trabzonspor-Fatih Karagümrük | Zorbay Küçük
19.00 Başakşehir-Antalyaspor | Mert Güzenge

10 Mart Pazar
13.30: Kayserispor-Hatayspor | Halil Umut Meler
16.00: İstanbulspor-Kasımpaşa | Çağdaş Altay
16.00: Samsunspor-Ankaragücü | Ümit Öztürk
19.00: Fenerbahçe-Pendikspor | Kadir Sağlam

11 Mart Pazartesi
20.30 Gaziantep FK-Beşiktaş | Arda Kardeşler

Arda Turan Galatasaray değil Atletico Madrid efsanesiymişArda Turan Galatasaray değil Atletico Madrid efsanesiymiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.