Kerem’den Yunus’a veda

Yunus Akgün geçtiğimiz günlerde Leicester City'ye kiralandı. Oyuncunun Galatasaray'dan eski takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu, Yunus için bir veda mesajı yayınladı.

Spor 28 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Kerem, Yunus'a veda etti.

Galatasaray’ın yetenekli kanat oyuncularından Yunus Akgün, İngiltere Championship ekiplerinden Leicester City’nin yolunu tuttu. 500 bin euro kiralama bedeli karşılığında Leicester’a transfer olan oyuncu, şarta bağlı zorunlu satın alma maddesiyle İngiltere’ye gitti. Şayet söz konusu şartlar yerine gelir de madde devreye girerse Leicester gelecek yaz Yunus için Galatasaray’a 9 milyon euro ödeyecek ve oyuncuyu 4 seneliğine kadrosuna katacak.

Galatasaray’da Yunus’la beraber ter döken Kerem Aktürkoğlu takım arkadaşına Instagram Hikayeler üzerinden yaptığı paylaşımla veda etti. Kerem’in veda notundaDostum, güzel kardeşim… Hayatında büyük bir adıma, büyük bir meydan okumaya hazır olduğunu en iyi bilenlerdenim. Bu yolculukta çok başarılı olup, aileni ve bizleri fazlasıyla gururlandıracağına çok eminim. Güzel günlerde birlikte sevindik, zorluklara da aynı şekilde birlikte göğüs gerdik. Aramızda mesafeler olsa da, bundan sonra da tüm kalbimle senin yanındayım. Hayatında başarılar, güzellikler, mutluluklar hep seninle olsun güzel kardeşim. Seni iyi ki tanımışım, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum. Yolun açık olsun” sözleri yer aldı.

İşte Kerem’in Yunus’a vedası.

Akgün, sarı-kırmızılı formayla 61 resmi maçta forma giymiş ve bu karşılaşmalarda 6 gol atıp 8 de asist yapmıştı. 2000 doğumlu oyuncu Galatasaray kariyerinde 3 kez Süper Lig şampiyonluğu 1 kez Türkiye Kupası zaferi ve 1 kez Süper Kupa zaferi yaşadı. Yunus, kiralık olarak Adana Demirspor forması giydiği 2020-21 sezonunda TFF 1. Lig şampiyonluğu zaferi de gördü.

Leicester City Kulübü, dün güne Yunus Akgün paylaşımıyla başladı. Son olarak geçtiğimiz hafta sonu Rotherham United’ı 2-1 mağlup eden Leicester, 2023-24 sezonuna 4’te 4 yaparak başladı. Premier Lig’e geri dönme umuduyla sezona giren İngiliz ekibi, yeni transferi Yunus Akgün’ün gelişini yaptığı paylaşımlarla kutladı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.