Konya’da golcüler konuştu, puanlar bölüşüldü

Spor 8 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Konya'da kazanan çıkmadı.

Süper Lig’de 28. haftanın açılış maçında Konyaspor evinde Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. İki takımda golcüler Muhammet Demir ve Haji Wright tabelayı değiştirmeyi başardı.

Kupada Aslan değil Boz Baykuş öttü!  7-0'ın rövanşını aldılarKupada Aslan değil Boz Baykuş öttü! 7-0’ın rövanşını aldılar

Konyaspor, uzun süren yenilgi serisini 2 nafta önce lider Galatasaray’ı yenerek sonlandırmıştı. Ümraniyespor deplasmanında son anda bulduğu golle puanı kurtaran Konyaspor bu kez ligin sonlarında yer alan Antalyaspor’u konuk etti. Oyuna etkili başlayan ev sahibi takım oldu. 24. dakikada Diouf’un vuruşu Antalyaspor kalecisi Leite’den döndü. Dönen topu Muhammet Demir, düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu. Bu dakikadan sonra Antalyaspor beraberlik için baskısını arttırdı. 44. dakikada sağ kanattan gelen ortaya yükselen Antalyaspor’un golcüsü Haji Wright, kafayla eşitliği sağladı. İkinci yarıda karşılıklı ataklar sonuç getirmeyince iki takım puanları paylaştı.36 puanlı Konyaspor 8. sırada yer alıyor. Antalyaspor ise 29 puana yükseldi ve 11. sırada bulunuyor.

Fenerbahçe'nin zafer gecesiFenerbahçe’nin zafer gecesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.