Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Fenerbahçe’den intikamımızı alacağız

Konyaspor'da başkan Ömer Korkmaz, ligde kalmayı garantiledikten sonra gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe maçıyla beraber ligin ilk yarısındaki 7-1'lik yenilginin intikamını almak istediklerini açıkladı.

Spor 26 Nisan 2024
Ömer Korkmaz açıkladı, Konyaspor Fenerbahçe maçına ayrı bir motivasyonla geliyor.

Konyaspor topladığı 36 puanla ligin 15. sırasında yer alıyor. Küme düşme hattının üç puan üstünde bulunan takım bu hafta sonu Sivasspor deplasmanına çıkacak. Konya bu kritik İç Anadolu derbisinden galip ayrılması halinde ligde kalma yolunda büyük adım atacak. Konya bu kritik maçın ardından evine dönecek ve şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe’yle mücadele edecek.

Bu karşılaşma öncesi kulübün başkanı Ömer Korkmaz açıklamalarda bulundu. Korkmaz “O zamana kadar ligi garantileyip Allah nasip ederse, Fenerbahçe’den intikamımızı alacağız. Rahat kafayla oynarsak alırız. İnşallah Allah nasip eder” dedi. Konyaspor ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada rakibine 7-1 gibi ağır bir skorla mağlup olmuştu. Fenerbahçe ilk yarıdan rakibinin ağlarına beş gol göndermiş ardından rahat geçirdiği ikinci yarı ardından 7 gollü net bir galibiyet almıştı.

Biletlere zam yolda

Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarını sürdüren Korkmaz söz konusu maçta farklı bir bilet fiyatlandırma yoluna gideceklerini de açıkladı. Başkan “Fenerbahçe maçında deplasman tribünleri maksimum ne kadar olacaksa onu yapacağız. Yüzde 30 artış olacak.” dedi.

Fenerbahçe'nin play-off kahramanı: Nate SestinaFenerbahçe’nin play-off kahramanı: Nate Sestina

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.