Kopenhag hocası Jacob Neestrup: Türk gazetecilerle iyi geçinmeliyim

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geleceği Kopenhag'da teknik direktör Jacob Neestrup, zorlu maç hakkında açıklamalar yaptı.

Spor 7 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Jacob Neestrup, Galatasaray maçına büyük önem verdiklerini söyledi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi hedeflerinden birini sürdürmek için sahaya çıkacağı Kopenhag maçı hazırlıklarını sürdürürken Danimarka ekibinin teknik direktörü Jacob Neestrup, maç hakkında açıklamalarda bulundu. Neestrup, Galatasaray ile oynayacakları gruptaki son karşılaşmanın, “Tüm Kopenhag için büyük bir maç” olacağını ve ekiplerin şansının yüzde 50-50 olduğunu söyledi. Danimarka ekibinin teknik patronu, Kopenhag Parken Stadı’nda her iki takımı, çok büyük heyecan verici, başa baş, kıyasıya ve küçük detaylar ile marjinellerin belirleyici olacağı büyük bir maçın beklediğini ifade etti. Jacob Neestrup, “Kendi kaderimizi kendimiz tayin edeceğiz. 6. maç sonunda bakalım iyi mi yaptık, kötü mü yaptık göreceğiz” dedi.

Milliyet’te yer alan habere göre; İstanbul’da, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları ilk karşılaşmaya da atıfta bulunan Neestrup, ilk 15 dakika tüm Şampiyonlar Ligi’nde şimdiye kadar oynadıkları maçların belki de en kötü başlangıcını yaptıklarını, futbolcusunun kırmız kart görene kadarki sürede en iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu ima etti. Neestrup, hem Bayern Münih hem de Manchester United’e karşı yaptıkları gibi, sarı-kırmızılıların ofansif oyuncularını kapatarak, alan vermeyerek, oynatmamaları gerektiğini belirtti.

Kopenhag'dan Okan Buruk'a tepki: SaygısızcaKopenhag’dan Okan Buruk’a tepki: Saygısızca

Galatasaray maçını kazanarak Şampiyonlar Ligi grubunda ikinci olmak istediklerini söyleyen Jakop, “Galatasaray’a karşı elimizden geleni yapıp gruptan çıkmaya çalışacağız” dedi.

Türk gazetecilere gönderme

Parken Stadı’nda 12 Aralık akşamı Galatasaray karşılaşmasını büyük bir heyecanla beklediğini belirten Neestrup, gülümseyerek; “Türk gazetecilerle iyi geçinmeliyim” esprisiyle röportajı sonlandırdı. Danimarkalı teknik adam, ilk maçta, bir Türk gazetecinin kendisini tebrik etmesine sinirlenerek, “Ne tebriği? Bu tarz oyunları kazanmalıydık, iki puan kaybettik. Bir puan başarı değil. Saygı duymalısınız” demişti.

'Pes etmeyen' Galatasaray 'ev canavarı' Kopenhag'a karşı: 12.4 milyon euro'luk maç‘Pes etmeyen’ Galatasaray ‘ev canavarı’ Kopenhag’a karşı: 12.4 milyon euro’luk maç

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.