Krizin adresi Kosova: Federasyon başkanı çıldırdı, ‘Bacaklarınızı kırarım’ dedi

Kosova Milli Takım kampında aralarında eski Adana Demirspor kalecisi Arijanet Muric'in de olduğu üç futbolcu gece kulübünde geç saatlere kadar eğlendi. Kadro dışı kalan futbolculara federasyon başkanı boyunu aşan tepki gösterdi.

Spor 11 Eylül 2024
Kosova futbolunda ortalık karıştı.

Yolu Türkiye’den geçmiş Vedat Muriç ve halihazırda kariyerini Türkiye’de sürdüren Milot Rashica gibi yıldızların formasını giydiği Kosova Milli Takımı bugünlerde çalkalanıyor. Ülke basınında yer alan iddialara göre Federasyon Başkanı Agim Ademi, Adana Demirspor’un Arijanet Muric’in de aralarında olduğu üç futbolcuyu bacaklarını kırmakla tehdit etti.

Bunun sebebi oyuncuların disiplin sorunu. İddiaya göre Lille’in büyük yeteneği Edon Zhegrova, Arjianet Muric ve Florent Muslija milli takım kampından ayrılarak sabaha kadar gece kulübünde kaldı. Kamp kurallarını ihlal eden oyuncular teknik direktör Franco Foda tarafından kadro dışı bırakıldı. Olayları öğrenen başkan Ademi de dayanamadı ve oyuncuları bacaklarını kırmakla tehdit etti. Bu oyuncuların daha önce de yine kamp kurallarını ihlal ettiği, ancak sonra federasyon tarafından affedildikleri aktarıldı.

Gabriel Paulista: Süper Lig'de çekindiğim bir oyuncu yokGabriel Paulista: Süper Lig’de çekindiğim bir oyuncu yok

Güney Amerika'da favoriler dağıldı, Brezilya'da işler yoluna girmiyorGüney Amerika’da favoriler dağıldı, Brezilya’da işler yoluna girmiyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.