Kylian Mbappe’den Real Madrid’e imza: 80 bin taraftar tribünde

Şampiyonlar Ligi ve LaLiga'da şampiyonluğu kazanan Real Madrid, Paris Saint-Germain'den (PSG) transfer ettiği Fransız forvet oyuncusu Kylian Mbappe için Santiago Bernabeu Stadı'nda 80 binden fazla taraftarın katılımıyla bir tören düzenledi.

Spor 16 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Mbappe, Real Madrid'in kazandığı 15 Şampiyonlar Ligi kupası önünde poz verdi.

Real Madrid geçen sezona damga vurdu. Hem Şampiyonlar Ligi’nde hem LaLiga’da kupayı kaldıran Arda Güler’in de forma giydiği İspanyol devi yeni sezonun en flaş transferlerinden birine imza attı. Kylian Mbappe, imza parası dahil yıllık 57 milyon kazanacağı beş yıllık teklife ‘Evet’ dedi

25 yaşındaki Fransız milli futbolcu, kendisini için düzenlenen imza töreni için Santiago Bernabeu Stadı’na geldi. 80 binden fazla taraftarın katıldığı imza etkinlikte Real Madrid’in UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kazandığı 15 kupa sergilendi. Mbappe, sahada dolaşarak taraftarı selamladı ve tribünlere taraftara hediye edilmek üzere futbol topu attı.

Mbappe, Real Madrid’de 9 numaralı formayı giyecek.

Monaco’dan ayrılarak 2017 yazında gittiği PSG’de 256 golle kulüp tarihinin en skorer futbolcusu olan Mbappe, 77 kez giydiği Fransa Milli Takımı formasıyla 2018’de dünya şampiyonluğu, 2022’de ise dünya ikinciliği yaşadı.

Yılan hikayesi bitti, Mbappe beyaz formayı giydiYılan hikayesi bitti, Mbappe beyaz formayı giydi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.