Lale Orta, Erden Timur’u yalanladı

Galatasaray yöneticisi Erden Timur'un eski MHK Başkanı'nın VAR kayıtlarını Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a görderdiği iddiasına Lale Orta'dan yalanlama geldi.

Spor 19 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Lale Orta, Erden Timur'un sözleri için 'hayal ürünü' dedi.

Eski MHK Başkanı Lale Orta, Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur’un VAR kayıtlarını Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a verdiği iddiasını yalanladı.

Orta, Hürriyet’e yaptığı kısa açıklamada, “TFF’nin açıklama yapmasını bekliyorum. Kesinlikle ne sayın Ali Koç’a ne de diğer kulüp başkan ve yöneticilerine tarafımdan herhangi bir görüntü gönderilmemiştir. Tamamen asılsız haberdir” dedi.

Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye örgüt suçlamasıErden Timur’dan Fenerbahçe’ye örgüt suçlaması

‘Erden Timur’un hayal ürünü sözleri için konuşacağım’

Eski MHK Başkanı, “Ben de Sayın Erden Timur’un kamuoyunu yanıltan hayal ürünü sözleri için konuşacağım. Bekleyin…” diye konuştu.

Erden Timur ne demişti?

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timurrogramda şunları söylemişti: “Lale Orta’nın VAR görüntüsünü Ali Koç’a göndermesi kaydı var. Bunlar sokak dedikodusu değil. Doğruluğu teyit edilmiş. 3 Şubat 2023’te yapılmış. Riva’daki kayıt odasına giriş çıkış kaydediliyormuş. Teknolojik partner Hawk Eye’a bildirmek zorundasınız. 3 Şubat 2023’te Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının VAR kayıtlarını alıyor. Cep telefonuna kaydediyor. VAR kayıtları 1 sene silinemiyor. Bunun görüntüleri TFF’de ve Eye Hawk’da var. Lale Orta’nın girdiği kesin. Bundan sonra daha da tuhaflaşıyor. Lale Orta bazı hakem arkadaşlarına gönderiyor. ‘Bu görüntüleri Ali Koç’a da gönderdim’ diyor.”

Lale Orta soluğu mahkemede aldı: Hepsi iftiraLale Orta soluğu mahkemede aldı: Hepsi iftira

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.