Larkin’in sakatlığı sanıldığından ciddi olabilir

Anadolu Efes'te geçtiğimiz hafta sonu Merkezefendi deplasmanında sahaya çıkamayan Shane Larkin'in parmak sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalabileceği belirtildi.

Spor 22 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Larkin'in sakatlığı sanıldığından ciddi olabilir.

Anadolu Efes geçiş sezonuna inişli çıkışlı başladı. Ergin Ataman’ın ayrılığı ve Erdem Can’ın gelişiyle beraber kadroda da küçük çaplı revizyona giden takımda kaptanlık dümenine Shane Larkin geçti. Takım sezonun ilk 9 EuroLeague maçında 4 galibiyet aldı. Bu maçlarda yıldızların istikrarsız performansı dikkat çekti. Bu yıldızlardan biri Shane Larkin Monaco deplasmanında oynadığı iyi oyunu Milano karşısında sürdüremedi ve takımını galibiyete taşıyamadı.

Efes zorlu ve yorucu çift maç haftasını sakatlıklarla kapadı. Tibor Pleiss Monaco maçında sakatlanırken Larkin de Merkezefendi maçında kadroya alınmadı. Erdem Can’ın iki oyuncunun da uzun süre sahalardan uzak kalabileceğini belirtti. Stop Press Medya’dan Kerem Yılmaz da Larkin’in parmağındaki sakatlık nedeniyle ameliyata ihtiyaç duyabileceğini yazdı. Larkin 2022 yazında EuroBasket’te elinden sakatlanmış ve sezonun başını kaçırmıştı. Larkin’in sakatlığının şut attığı elinde mi yoksa diğer elinde mi olduğuna dair net bir bilgi yok. Efes EuroLeague’de zorlu fikstürden geçmeye devam edecek. Takım bu hafta içi Partizan’ı ağırladıktan sonra Kızılyıldız deplasmanına çıkacak ve daha sonra Panathinaikos’la karşılaşacak.

Fenerbahçe ve Anadolu Efes zirveyi korumakta kararlıFenerbahçe ve Anadolu Efes zirveyi korumakta kararlı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.