Levent Tüzemen ve Ahmet Selim Kul, canlı yayında tartıştı! Fenerbahçe tartışmaya katıldı

Fred transferi A Spor canlı yayınında yorumcu Levent Tüzemen ve Fenerbahçe muhabiri Ahmet Selim Kul'u birbirine düşürdü. Fenerbahçe de konu hakkında sert bir açıklama yaparak Levent Tüzemen'i ağır şekilde suçladı.

Spor 16 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe, A Spor'daki tartışma sonrası resmi siteden açıklama yaptı.

A Spor’da Fred üzerinden canlı yayında bir tartışma yaşandı. Galatasaray taraftarı olmasıyla bilinen yorumcu Levent Tüzemen, bir Manchester United yöneticisinin Brezilyalı futbolcu için, “Fred’e 6-7 milyon Euro bekliyorduk, 15 gelince sattık” dediğini iddia etti.

Daha sonra programda A Spor’un Fenerbahçe muhabiri Ahmet Selim Kul’a bağlanıldı. Fred iddiasını araştırdığını ve United cephesinden böyle bir açıklama olmadığını söyleyen Ahmet Selim Kul’a Levent Tüzemen tepki gösterdi. Yorumcu, “Sen Fenerbahçe yönetiminin talebiyle mi böyle bir açıklama yapıyorsun?” dedi. Ahmet Selim kul ise şuyanıtı verdi: “Takip ettiğim takımın o dönem yaptığı bir transferdi bu. Bizim işimiz doğruları araştırmak ve konuşmak.”

Fenerbahçe: Manipülatif rolün en açık göstergesi

Tartışmanın ardından Fenerbahçe resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlandı. Açıklamada, A Spor ekranlarında ‘yorumcu’ sıfatıyla yorumlar yapan Levent Tüzemen isimli şahıs futbolcumuz Fred ile ilgili asılsız iddialarda bulunmuştur.Geçtiğimiz sezon üstlendiği kulüp savunucusu ve sözcüsü rolünü bu sezon da üzerine koyarak yalan ve algılarla sürdürmeye çalışan Levent Tüzemen, katıldığı yayında da tamamen yalan olan algı oyunlarına devam etmiştir” denildi.

Fred şarkısını seçti, Altay'a tavsiyeler verdiFred şarkısını seçti, Altay’a tavsiyeler verdi

Sarı lacivertlilerin açıklaması şöyle devam etti: “Canlı yayında milyonların gözü önünde meydana gelen bu olay, Türk spor medyasındaki bazı isimlerin üstlendikleri manipülatif rolün en açık göstergesidir. Yayın sırasında, aynı kanalın bir başka yetkilisi tarafından açıkça ortaya konan gerçeklerle ilgili şahsın düştüğü acınası durumun ibretlik olduğunu vurguluyor; Bu şahsın kulübümüz ve değerleri hakkında konuşmaktan imtina etmesini beklediğimizi, zorunlu kalmadıkça kulübümüz hakkında konuşmamasını, Fenerbahçe Spor Kulübü’nü, sporcularının adlarını ağzına almadan önce bir değil birkaç kez düşünmesini ciddiyetle öneriyoruz.”

Fred: Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulübüFred: Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük kulübü

Fred’in bonservis bedeli 9.74 milyon euro

Yaz transfer döneminde Galatasaray’ın da ilgilendiği Brezilyalı futbolcu Fred, Fenerbahçe’ye 9.74 milyon euro’ya transfer oldu. Sarı lacivertliler, Fred’in bonservis ücretini 8 taksitle ödeyeceğini açıklamıştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.