Lewandowski hatasını kabul etti

Barcelona’nın deneyimli yıldızı Robert Lewandowski, pas vermek yerine şut atan 16 yaşındaki Lamine Yamal’ın maç sırasında elini sıkmamıştı. Lewa yaptığı hareketin yanlış olduğunu kabul etti.

Spor 14 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Lewa'dan Yamal konusunda itiraf geldi.

Formsuz bir dönem geçirdikten sonra Alaves karşısında 2 gol atarak toparlanan Robert Lewandowski maçta genç oyuncu Lamine Yamal’la yaşadıklarıyla gündeme geldi. 16 yaşındaki yetenek ceza alanında pas vermek yerine şutu seçti. Daha sonra Lewa’nın yanından geçerken elini uzattı ancak tecrübeli isim karşılık vermedi. Lewa, konu hakkında da konuşarak “Bu konu hakkında yorum yapılacak özel bir şey yok, tamamen kazaydı. Lamine ile olan ilişkime gelince, bu maç sırasında bile onunla defalarca konuştum, ona yardım ettim, tavsiyelerde bulundum. Bu iyi bir şey. Bazen insanların size sahada bir şeyler söylemesi, ipucu vermesi, hatta daha iyi olmanız için bağırması normaldir. Elimi uzatmama konusu ise tamamen hataydı.” dedi.

Yamal bu sezon 17 maça çıkarken 1 gol atıp 3 asistle takımına katkı yaptı. Lewandowski ise bir ara 6 maç üst üste gol atamadığı sezonda 14 maçta 8 gol atıp 4 asist üretti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.