Ligue 1’de olaylı gün: Montpellier-Clermont maçı yarıda kaldı

Fransa Ligue 1’de 8. hafta mücadelesinde Montpellier ve Clermont arasındaki mücadele taraftarların Clermont kalecisine havai fişek atması ve kalecinin bilincini kaybetmesi sonucu yarıda kaldı.

Spor 9 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Ligue 1'de olaylı günde maç yarıda kaldı.

Ligue 1’de 8. hafta kapanamadı. Gündüz seansında oynanan mücadelede Montpellier, Clermont’u ağırladı. Gollü geçen ilk yarı 2-2 berabere bitti. Ev sahibi 48’de Teji Savanier’in penaltı golüyle öne geçti. 54’te Maxime Esteve ikinci sarıdan kırmızı gördü ve Montpellier 10 kişi kaldı. Buna rağmen ev sahibi 76’da Moussa Al Tamari ile farkı 2’ye çıkardı. 90. dakikada ortalık karıştı. Montpellier taraftarının attığı havai fişek Clermont kalecisi Mory Diaw’a isabet etti. Kalecinin ilk anda bilincini yitirdiği bildirildi. Daha sonra hakem oyuncuları soyunma odasına gönderirken Clermont’lu Neto taraftarlara orta parmak gösterince kırmızı kart gördü.

PSG fire vermedi

Ligin son şampiyonu PSG, Rennes’e konuk oldu. 32. dakikada Vitinha’nın golüyle öne geçen başkent ekibi 36’da Hakimi’yle 2-0’ı buldu. Rennes 56’da Amine Gouiri ile umutlandı ancak hemen iki dakika sonra oyuna 57’de dahil olan Randal Kolo Muani ayağının tozuyla golü bulunca bu umutlar söndü. Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım 71. dakikada oyuna dahil oldu ve 20 dakika süre aldı.

Bellingham atıyor, Real Madrid zirveye yürüyorBellingham atıyor, Real Madrid zirveye yürüyor

Ligue 1’de günün diğer maçları:

Marsilya – Le Havre 3-0

Lyon – Lorient 3-3

Brest – Toulouse 1-1

Lens – Lille 1-1

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.