Litvanya basınından Galatasaray’a soyunma odası eleştirisi: Kirli bıraktılar

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için ilk maçına ikinci ön eleme turunda Zalgiris deplasamanında çıktı. 2-2 biten maçın ardından Litvanya basını Galatasaray kafilesini soyunma odalarını kirli bırakmakla suçladı ve sitem etti.

Spor 28 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Galatasaray'ın Litvanya'daki soyunma odası olay oldu.

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, 2023-24 sezonunda ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edebilmek için mücadele veriyor. Sarı-kırmızılılar bu yolda ilk sınavına 2. ön eleme turunda Litvanya temsilcisi Zalgiris karşısında çıktı. Sarı-kırmızılılar Vilnius ekibiyle 2-2 berabere kaldı. Galatasaray’ın maç sonunda soyunma odalarını kirli bırakması ise Litvanya basınında olay oldu.

Delfi isimli internet sitesi Galatasaray’ın kullandığı iddia edilen soyunma odasında aktarılan görüntüyü “Türk soyunma odasında dağınıklık” başlığıyla verdi. Haberde “Misafir takım soyunma odasında yenmemiş pizza parçaları, yerlere saçılmış boş su şişeleri ve soyunma odasının ortasındaki ahşap masanın altında bir çöp yığını vardı” sözlerine yer verildi.

Ayrıca Litvanya ekibinin son dakikada Kazlauskas’ın ayağından bulduğu golle aldığı beraberlik de basında geniş yer buldu. Delfi, “Galatasaray, Litvanya şampiyonundan on kat daha zengin bir kulüp ancak sarı kırmızılı konuk ekip LFF Stadyumu’nun sentetik sahasında üstünlüğünü kanıtlayamadı.” diyerek maç haberini okuyucularına aktardı.

Ali Koç'tan Galatasaray'a büyük suçlama: Zaha...Ali Koç’tan Galatasaray’a büyük suçlama: Zaha…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.