Taraftardan transfer yapmayan yönetime bir garip protesto

İspanya Üçüncü Lig ekiplerinden Malaga’nın taraftar grubu, yönetimi transfer yapmadığı için protesto etmek istedi. Taraftar havaalanına gitti, gelen yolcu bölümünde seçtikleri rastgele bir kişiyi yeni transfer gibi tezahüratlarla karşıladı, imza istedi, fotoğraf çektirdi.

Spor 23 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Malaga taraftarından bir garip protesto.

Malaga bir dönemin LaLiga’da gedikli kulüplerinden biriydi. Kulüp yanlış yatırımlar nedeniyle borç batağına girdi ve başarısızlıklar bu borç batağının daha dibe çekmesine yol açtı. Kulüp an itibarıyla 3. ligde mücadele ediyor. Taraftar sportif başarının gelmesinin yolunun her takımda olduğu gibi kaliteli transferlerden geçtiğine inanıyor. Ancak kulüp yönetimi bu beklentiye karşılık vermiyor. Malaga, bu yaz transfere bir kuruş bile harcamadı. Bedelsiz birkaç transfer yapan takım satışlardan 1.5 milyon Euro gelir sağlarken gider kısmı bomboş.

Bu durumu protesto etmek isteyen taraftar grubu eşi benzeri görülmemiş görüntülere imza attı. Havaalanına giden grup, rastgele birini seçtiler ve yeni transfer gibi davrandılar. Gelen yolcu kısmından çıkış yapan kişinin etrafını saran, tezahüratlar yapan, imza isteyen ve fotoğraf çektiren taraftarların bu anları sosyal medyada fazlasıyla konuşuldu.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.