Manchester United’dan sakatlık açıklaması: Eriksen, Hojlund…

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki rakiplerinden Manchester United, Christian Eriksen ve Rasmus Hojlund’un sağlık durumları hakkında açıklama yayınladı.

Spor 14 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Rasmus Hojlund ve Eriksen'in sakatlıklarının akıbeti belli oldu.

Galatasaray, 29 Kasım tarihinde belki de sezonun o güne kadarki en kritik maçına çıkacak. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 4 puanı alan sarı-kırmızılılar, 3 puanla son sıradaki Manchester United’ı sahasında konuk edecek.

Bu karşılaşma öncesi milli araya girerken Manchester, iki oyuncunun sağlık durumları hakkında açıklama yayınladı. Buna göre Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Eriksen’in 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Danimarkalı, Rams Park’taki maçta sahada olamayacak. Bir diğer açıklama yıldız golcü Rasmus Hojlund hakkında geldi. Gruptaki ilk Galatasaray maçında da ağları sarsmayı başaran Hojlund’un 2-3 hafta sahalardan uzak kalabileceği kaydedildi. Buna göre Danimarkalı genç golcü Galatasaray deplasmanına yetiştirilmeye çalışılacak. United’da daha önce Casemiro ve Lisandro Martinez’in yeni yıla kadar forma giyemeyecekleri belli olmuştu.

TFF Süper Kupa formatını değiştiriyor: Dört takım, Suudi Arabistan...TFF Süper Kupa formatını değiştiriyor: Dört takım, Suudi Arabistan…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.