Manchester United’ta bir futbolcu geldi ikisi gitti!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Galatasaray'da kız arkadaşına şiddet uyguladığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Antony idmanlara geri döndü. Lisandro Martinez ve Sergio Regulion ise sarı kırmızılılara karşı oynamayacak.

Spor 30 Eylül 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
United'da Anthony affedilirken Lisandro Martinez sakatlandı.

Manchester United, Şampiyonlar Ligi’nde 3 Ekim’de Old Trafford’da Galatasaray’ı ağırlayacak. Bu karşılaşma öncesi Kırmızı Şeytanlar’da flaş gelişmeler yaşandı.
Kız arkadaşına saldırdığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Brezilyalı kanat oyuncusu Antony affedildi. United, futbolcunun takımla çalışmalara başlayacağını ve davayla ilgili gelişme olması halinde durumunun gözden geçirileceğini duyurdu.

Solskjaer Arabistan'ı reddetmiş: Kane, Haaland, Rice ve Caicedo United'ın kapısından dönmüşSolskjaer Arabistan’ı reddetmiş: Kane, Haaland, Rice ve Caicedo United’ın kapısından dönmüş

United, ayrıca stoper Lisandro Martinez’in sakatlığı sebebiyle uzun süre takımdan ayrı kalacağını açıkladı. Aynı gün içerisinde İspanyol sol bek Sergio Regulion’un da sakatlandığını açıklayan Kırmızı Şeytanlar, oyuncunun dönüş tarihini milli ara sonrası olarak gösterdi.

Antony hakkındaki suçlamalar 3'tü, 2'ye düştüAntony hakkındaki suçlamalar 3’tü, 2’ye düştü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.