Marius Sumudica: Tayyip ve Memik ön ismini almak isterim

Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica Türk vatandaşlığına geçmek istediğini ve geçerse Tayyip ile Memik ön isimlerini alacağını açıkladı.

Spor 15 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Marius Sumudica'nın ikinci Antep macerası da sona erdi.

Türk futbolunun tartışılan isimlerinden Marius Sumudica yine çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Gaziantep FK’nın başında bulunan Rumen teknik direktör Türk vatandaşlığı almak konusunda fazlasıyla istekli olduğunu vurguladı.

Sumudica “Benim için gerçekten güzel bir şey olur. Cumhurbaşkanımızın benim için söyledikleri güzeldi. Ben burada çalışıyorum ve Türk futboluna emek veriyorum. Söz verdikleri gibi inşallah yakın zamanda pasaportumu alırım. Burası benim ikinci vatanım. İki isim daha ekleyebilirim, onlara çok saygı duyuyorum. Cumhurbaşkanımızın ve başkanımızın Tayyip ve Memik ön ismini almak isterim” dedi.

Son olarak İstanbulspor’u 3-1 mağlup eden takımına destek isteyen Rumen “Bazen iyi oynamanız çok önemli olmuyor, önemli olan üç puanı kazanmak. Herkesin beklentisi galibiyet. Önümüzde 13 maç daha var. 13 maçtan dört galibiyet üç beraberlik çıkarmamız lazım, bunu yaptığımızda ligde kalacağımızı düşünüyorum. (Samsunspor) Zor bir maç olacak, çok çalışıyoruz. Gradel Afrika Kupası’ndan hâlâ dönmedi, Mustafa Eskihallaç’ı sakatlıktan dolayı oynatamayacağız. İnşallah daha fazla taraftar gelir, taraftar desteği çok önemli. Rakiplerimizin 25 bin taraftarla oynadığını görüyoruz. Bu şehrin gerçekten futbola ihtiyacı var. Taraftarın 90 dakika boyunca bizi desteklemesini istiyoruz” açıklaması yaptı.

Sumudica'nın korktuğu başına geldi!Sumudica’nın korktuğu başına geldi!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.