Mauro Icardi: Mourinho büyük takımlardayken bunu yapmıyordu

Mauro Icardi açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe-Lille maçı sonrası yaptığı paylaşıma da değinen Arjantinli golcü altı ay idman yapmamasına rağmen gol kralı olduğunu açıkladı.

Spor 14 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Icardi'den Fenerbahçe ve Mourinho'ya göndermeli açıklamalar.

Yeni sezona galibiyetle başladıklarını ve yeniden şampiyon olmak istediklerini belirten Icardi “Şanslıyız diyebiliriz. İlk maçımızı kazandık. Evimizde galibiyetle, taraftarımızın önünde başladık. İnanılmaz iki sene geçirdik. Her zaman geliştireceğimiz yerler var ve buna odaklandık. Hepimiz hedefimize doğru yolculuğumuza devam edeceğiz” dedi.

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille ile oynadığı rövanş karşılaşmasının ardından yaptığı paylaşımla ilgili gelen soruya Icardi şu yanıtı verdi, “Herkes biliyor, Fenerbahçe’yle rekabetimiz var. Ülke için kötü oldu elenmeleri. Bizim de play-off maçımız var, bunun için mücadele edeceğiz. Sosyal medya da bir iletişim aracı. Geçen sene birçok şey oldu saha dışında. Hocanın dedikleriyle ilgili sahanın dışında iki senedir bize karşı birçok şey yapıldı, ama biz sahaya odaklandık ve üst üste iki sene şampiyon olduk. Bizi durdurmaya çalıştılar ama başarısız oldular. Rakibi bu şeyler rahatsız edebiliyor olabilir.”

Mauro Icardi’nin Fenerbahçe’nin Lille’e elenmesi sonrası yaptığı paylaşım.

Icardi, Mourinho’nun hafta içi Okan Buruk’la ilgili açıklamalarına şöyle yanıt verdi: “Mourinho gibi büyük bir hocanın önemsiz bir konuyla ilgili bu şekilde konuşuyor olması enterasan bir şey. Büyük takımlarda böyle bir şey yapmazdı diye düşünüyorum. Yaptığını da hatırlamıyorum. Galatasaray buranın en büyüğü. Bizim özel bir hocamız var. Herkese karşı hep birlikte mücadele edeceğiz. Sezonun bu kadar başındayken bunları konuşmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Sahaya odaklanıp ödülünü toplamayı bekleyeceğiz.”

Ve Jose Mourinho Türkiye'deki hakemlerle tanıştı!Ve Jose Mourinho Türkiye’deki hakemlerle tanıştı!

Mauro Icardi ayrıca, “Her zaman liderdim. Rekabetçi ve mükemelliyetçi bir insanım. Galatasaray’da da rekorlar kırdım. Paslarım ve gollerimle yardımcı olmak istiyorum. Kısa sürede Türkiye’yi temsil eden biri haline geldim. İnsanların yüzlerini güldürebiliyor olmak benim için gurur verici.” açıklamasında bulundu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.