Mauro Icardi ve Wanda Nara’nın mal varlıkları ortaya çıktı… Paylaşım zor olacak

Eşi Wanda Nara ile boşanma aşamasında olan Galatasaray'ın Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi'yi bir yandan çocuklarının velayeti bir yandan da mal varlıkları konusunda zorlu bir süreç bekliyor. Çocukların Icardi'de kalmasına karar verilmiş bile.

Spor 16 Temmuz 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Wanda Nara, Icardi'e boşanma davası açtığını resmi sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Galatasaray’la iki sezon üst üste şampiyon olan, geçen yıl gol krallığını kazanan Mauro Icardi eşi Wanda Nara ile boşanma aşamasında. Arjantinli futbolcu için süreç zorlu geçiyor. Çocukların velayetinden mal varlığı paylaşımına kadar Icardi ile Nara arasındaki görüşmeler avukatlar aracılığıyla sürdürülüyor.

Çocuklar Icardi’de kalacak

Alınan bilgiye göre çocuklarına düşkünlüğü ile de tanınan Icardi’nin avukatı Pino Galatasaray’ın Avusturya kampına geldi. Avukatı Pino çocukları Francesca ve Isabella’nın Icardi’de kalmasına karar verildiğini duyurdu.

Icardi’nin Wanda Nara’dan iki kızı bulunuyor.

Bu gelişme Icardi’nin moralini bir nebze de olsa düzeltti. Arjantinli futbolcu Wanda Nara ile olan son paylaşımını Instagram profilinden kaldırdı.

Icardi, Wanda Nara ile olan son paylaşımlarını sosyal medyasından kaldırdı.

Mülk paylaşımı nasıl olacak?

Mauro Icardi ve Wanda Nara arasında mal varlığı paylaşımı konusunda da büyük çekişme yaşanabileceği iddia edildi. Arjantin’de yayın yapan Kanal 9’daki programda çifti mal varlığı paylaşımı konusunda zorlu bir sürecin beklediği belirtilirken Icardi-Nara çiftinin milyonlarca dolarlık mal varlıkları şöyle sıralandı…

Chateau Libertador Rezidansı Buenos Aires’te çok bilinen bir bina.

* Buenos Aires’deki Chateau Libertador Rezidansı’nda iki mülk (Fransız tarzı 40 katlı ve 130 metre yüksekliğindeki binada biri Wanda Nara’nın eski eşi Maxi Lopez’den kalan, diğeriyse son aylarda çiftin birlikte aldığı iki daire)

* Buenos Aires’te Santa Barbara mahallesinde Wanda Nara’ya ait akıllı bir ev.

* Milano’da bir ev (Inter’de oynadığı dönemden kalma).

* Fransa’da bir kır evi (Paris Saint Germain’de oynadığı dönemden kalma).

* Icardi ve Nara yarış atı yetiştiriciliği de yapıyor ve birçok atları var.

Wanda Nara tatilde, Mauro Icardi peşinde! Alyanslı mesajWanda Nara tatilde, Mauro Icardi peşinde! Alyanslı mesaj

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.