Mauro Icardi’den Wanda Nara’ya nispet: Kartlar bloke

Galatasaraylı Mauro Icardi kendisinden ayrıldığını açıklayan Wanda Nara'ya ait tüm kredi kartlarını bloke etti. Nara'nın avukatı olayı doğruladı. Çiftin kızı 'Sadece babamın izin verdiği şeyleri alabiliyoruz' dedi.

Popüler 8 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Wanda Nara kızlarıyla gittiği tatilden fotoğraflarını paylaştı.

Wanda Nara’nın ayrılığı sonrası Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi harekete geçti ve flaş bir hamle yaptı. Icardi 10 yıllık birlikteliğin sona ermesinin ardından Wanda Nara’ya ait tüm kartları bloke etti.

10 yıldır inişli çıkışlı bir ilişki yürüten Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ve Wanda Nara’dan geçenlerde herkesi şaşırtan bir haber geldi. Wanda Nara önce Instagram’da Icardi’yi takibi bıraktı, sonra da ayrıldıklarını açıkladı: “Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internetteki gerçek olmayan şeyleri görmem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu ilişkiye hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkürler.”

Arjantinli gazeteci Gustavo Mendez, Icardi’nin Wanda Nara’dan ayrıldıktan sonra depresyonda ve iştahsız olduğunu iddia etti. Mendez Arjantinli golcünün altı kilo kaybettiğini ve bu durumun sarı-kırmızılı taraftarlar ve yönetimi endişelendirdiği söyledi.

Arjantin'den Wanda Nara ayrılığı sonrası Icardi için korkutan iddiaArjantin’den Wanda Nara ayrılığı sonrası Icardi için korkutan iddia

Nara’nın avukatı doğruladı: Erkekler bunu zorlayıcı önlem olarak kullanıyor

İkili ayrılsa bile onlarla ilgili haberler sürüyor. Arjantin basınında yeni iddialar ortaya atılıyor. Gazeteci Majo Martino’ya göre Mauro Icardi, Wanda Nara’ya ait tüm kredi kartlarını bloke etti. Wanda’nın avukatı Ana Rosenfeld yayına katılarak şunları söyledi: “Burada yalan yok, tam tersi. Bunlar gerçek, tabii ki dünya döndükçe gerçek olan gerçekler. Bunun nereden duyulduğunu bilmiyorum. Erkekler bunu genellikle zorlayıcı bir önlem olarak kullanır. 50 yıldır erkeklerin ilk yaptığı şey kredi kartını kapatmak ya da küçük çocuklarıyla ilgili yükümlülüklerini yerine getirmemek olur.”

Bu açıklamadan sonra Brezilya tatili sonrası önce soluğu Amerika Birleşik Devletleri’nde alan Wanda Nara ve kızları sonrasında da Arjantin’e geri döndü. Wanda Nara kızlarıyla çektiği fotoğrafları sosyal medyadan yayınladı Instagram hesabından çocuğunun fotoğrafını paylaşan model “Babamızın izin verdiği şeyleri satın alıyoruz. Artık yerim kalmadı” dedi. Icardi de Nara’nın bu paylaşımını alıntıladı.

Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın mal varlıkları ortaya çıktı... Paylaşım zor olacakMauro Icardi ve Wanda Nara’nın mal varlıkları ortaya çıktı… Paylaşım zor olacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.