Mbappe en az bir sene daha PSG’de

Ligue 1 ekiplerinden PSG’nin Fransız yıldızı Kylian Mbappe, gelecek sezonu da Paris temsilcisinde geçireceğini söyledi.

Spor 19 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Mbappe, en az bir sezon daha PSG'de.

Kylian Mbappe, geçtiğimiz haftalarda hakkında çıkan ayrılık iddialarıyla gündeme geldi. Oyuncu, PSG ile sözleşme uzatmayacağını belirttikten sonra hakkında Real Madrid söylentileri çıktı. Ancak oyuncu tarafı bunları hızlı şekilde yalanladı.

Mbappe son olarak Telefoot’a konuştu ve “Önümüzdeki sezon PSG’de kalacağım ve geleceğime 2024 yazında karar vereceğim. 1 senede pek çok şey olabilir, özellikle PSG gibi bir kulüpte” dedi.

Yılın transferi olacak mı? Kylian Mbappe bilmecesiYılın transferi olacak mı? Kylian Mbappe bilmecesi

Bu senaryoda PSG’nin Mbappe gibi değerli bir oyuncunun serbest ve dolayısıyla bedava olarak kulüpten ayrılmasına izin verip vermeyeceği merak konusu. Oyuncunun geçtiğimiz yaz Real Madrid’e gitmesi yine gündeme gelmiş fakat Kylian Paris’te kalmayı seçmişti.

Bugüne kadar Paris’le 5 kez Ligue 1 zaferi yaşayan Mbappe, 3 Fransa Kupası, 2 Fransa Lig Kupası, 3 Fransa Süper Kupası kazandı. Kylian, geçen sezon takımıyla tüm kulvarlarda 43 maça çıktı, 41 gol atıp 10 kez asist yaptı.

Nantes Mohamed’in bonservisini aldı, Galatasaray forvetsiz kaldıNantes Mohamed’in bonservisini aldı, Galatasaray forvetsiz kaldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.