Menajerlik şirketi açıkladı: Elitsa Vasileva Fenerbahçe’de

Elitsa Vasileva Atanasijevic'in menajerlik şirketi oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olduğunu ve bir sezon sarı-lacivertli formayı giyeceğini açıkladı.

Spor 10 Haziran 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Fenerbahçe'nin yeni transferi menajerlik şirketi tarafından duyuruldu.

Yeni sezon için kadro yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nda bir transferde daha sona gelindi. Bu sezon yabancı eklemelerinden çok Türk eklemeler yapan Fenerbahçe’de smaçör pozisyonuna takviye geldi.

Elitsa Vasileva Atanasijevic’in menajerlik şirketi Fenerbahçe transferini doğruladı. Yapılan açıklamada “Voleybol dünyasındaki dev transferi duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz! Elitsa Vasileva Atanasijevic Fenerbahçe’yle 1 yıllık sözleşme imzaladı” dendi.

Hoca değişmişti

Fenerbahçe’de iki kupa kazanan Stefano Lavarini’nin sözleşmesi sona erdi. Sarı-lacivertli ekibin başantrenörü Marco Fenoglio oldu. Meryem Boz ve Buse Ünal şampiyonlukla veda edip Bahçelievler’le anlaşmışlardı. Ergül Avcı ve Irina Fetisova gibi isimler de ayrılmış, Fransa’nın Neptunes de Nantes takımında forma giyen Arelya Karasoy pasör yedeği, THY’de forma giyen orta oyuncu Diclenur Babat ise orta yedeği olarak kadroya katılmıştı. Öte yandan kulübün eski oyuncusu Bulgar Vuchkova da takıma dönmüştü. Takımın son transferi smaçör pozisyonuna Bulgar ekleme Vasileva oldu.

Vasileva kariyerinde daha önce VakıfBank, Dinamo Kazan, Scandicci, Novara, Dinamo Moskova gibi önemli takımların formalarını giymişti. Oyuncu son iki sezonu doğum yaptıktan sonra boş geçirmişti. Vasileva sezonun ilk yarısını Çin’de geçirecek Arina Fedorovtseva kadroya dönene dek takımın smaçör pozisyonundaki alternatiflerden biri olacak. Fenerbahçe’de Melissa Vargas, Ana Cristina, Eda Erdem, Bojana Drca, Meliha Diken gibi önemli isimler gelecek sezon da takımda devam edecek.

Ali Koç kazandı: Artık seçme değil eyleme zamanıAli Koç kazandı: Artık seçme değil eyleme zamanı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.