Messi, patronunu Arjantin’de yakaladı

2026 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında oynanan mücadelede Arjantin, Ekvador'u Lionel Messi'nin golüyle mağlup etti. Messi, kariyerindeki 65. serbest vuruş golünü atarak bu alanda David Beckham'ı yakaladı.

Spor 9 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Ballon d'Or Messi'ye daha yakın.

Arjantin ve Ekvador, 2026 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında karşı karşıya geldiler. Elemelerde birinci hafta mücadelesi büyük çekişmeye sahne oldu. Arjantin’in ev sahipliğinde oynanan karşılaşmayı Lionel Messi’si olan kazandı. 78. dakikada sahneye çıkan süper yıldız topu serbest vuruştan şık bir biçimde ağlara yolladı ve takımını öne geçirdi. Tangocular karşılaşmayı bu golle 1-0 kazandılar ve elemelerdeki ilk 3 puanlarını hanelerine yazdırdılar.

Lionel Messi adına bu serbest vuruş golü bir eşiğin daha atlanması anlamına geldi. Inter Miami forması giyen yıldız oyuncu kariyerindeki 65. serbest vuruş golüne imza attı. Inter Miami’nin ortaklarından İngiliz David Beckham’ın da kariyeri boyunca attığı serbest vuruş golü sayısı 65’ti. Messi bu anlamda patronunu yakaladı ve tüm zamanlarda 5. sıranın yeni ortağı oldu. Arjantin bir sonraki maçında 12 Eylül Salı akşamı 23.00’te Bolivya deplasmanına çıkacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.