Mutlu günler geride kaldı! İntikam satışı

Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası'nı kaldıran ve Bayer Leverkusen ile Bundesliga şampiyonluğuna koşan Exequiel Palacios ile boşanmak istediği eşi model Yesica Frias arasında büyük bir savaş yaşanıyor.

Spor 2 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Yesica Frias, Dünya Kupası finalinde Palacios'un giydiği formayı sattı, sırada Dünya Kupası madalyası var.

Boşanmalar anlaşmalı olsa bile zordur. Hele fikir birliği olmadan olan ayrılıklarda tabir yerindeyse kıyamet kopar. Goal’de yer alan habere göre, Arjantin ile Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Exequiel Palacios ile boşanmak istediği model eşi Yesica Frias arasında hiç hoşa gitmeyecek olaylar yaşanıyor.

Bayer Leverkusen’de forma giyen Arjantinli Exequiel Palacios ve Yesica Frias, 2018 yılında tanıştı. 2021’de evlendiler. Arjantin, 2022 Dünya Kupası’na kazandıktan sonra çift sevinçlerini beraber paylaştı.
Exequiel Palacios için işinde yani futbolda her şey yolunda gidiyor. Beş sezondur formasını giydiği Bayer Leverkusen ile bu sezon şampiyonluğa çok yakın olan futbolcu 22 maçta beş gol atarken üç asist yaptı. Bayern Münih hegomanyasını sonlandırmaya yakın gözüken Leverkusen 61 puanla lider durumda. İkinci sıradaki Bayern Münih ise sekiz puan geride.

Futbolda harika bir dönem geçiren Arjantinli futbolcunun aşk hayatında ise işler istediği gibi gitmedi. Yesica Frias ile anlaşmazlıklar çoğaldı, kavgalar arttı. Sonunda Palacios bu yılbaşında boşanma işlemlerini başlattı.

Bu noktada Yesica Frias, oyuncunun beraber oldukları dönemde satın aldıkları evin borcunu ödemediğini açıkladı. Model, bir televizyon kanalına şöyle konuştu: “Exequiel bana dairenin borcunu ödemeyeceğini söyledi. Bunu yapıp yapamayacağını bilmiyormuş. Ondan sadece boşanma anlaşmasını imzalamasını ve birlikte yaptığımız şeylerin karşılığını bana vermesini istiyorum.”

Frias, Palacios’un formasını sattığı fotoğrafı sosyal medya hesabına koydu.

Yesica Frias, bu nedenle ilk iş olarak eşinin imzalı Dünya Kupası finalinde Fransa’ya karşı giydiği formayı internetten sattı. Bunu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Model, durmaya niyeti olmadığını da şu sözlerle açıkladı: “Palacios’un Dünya Kupası madalyasını da satacağım. Bunu yapacağım. Mecbur kalırsam dairenin parasını ödemek için her şeyi açık artırmaya çıkaracağım. Elimde Exequiel’in bana verdiği bazı formalar var ve onun Dünya Kupası madalyası gibi çok değerli şeyler de var. Borçları kapatmak için onun en önem verdiği şeyleri satacağım çünkü başımı sokacak bir çatıya ihtiyacım var. İşe girmeye çalışıyorum. Ama beş yıl çalışmaya ara vermek için uzun bir zaman.”

Kerem Aktürkoğlu'nun trafik gerginliğiKerem Aktürkoğlu’nun trafik gerginliği

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.