Messi’ye 10.75 milyon dolarlık malikâne

Inter Miami'de forma giyen süper yıldız Lionel Messi, Fort Lauderdale'de bulunan malikâneyi 10.75 milyon dolar karşılığında satın aldı.

Spor 13 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Messi malikâne aldı.

Messi, geçtiğimiz sezonu PSG’de tamamladıktan sonra bu yaz MLS ekiplerinden Inter Miami’ye imza attı. Futbol dünyasında gündem olan bu imzanın ardından Messi ABD kariyerine adeta şov yaparak başladı. Takımıyla ABD Ligler Kupası’nı kazanan Messi, Amerika Açık Turnuvası’nda da Florida ekibini finale taşımayı başardı. MLS’te play-off resmi içine girmeye çalışan takımın yıldızı, saha dışında da dikkat çekici hameleler yapmaya devam ediyor.

Messi son olarak Fort Lauderdale’de bulunan ultra lüks bir malikâne satın aldı. Eşi ve üç çocuğuyla beraber yaşayacak Messi’nin aldığı ev için ödediği tutar 10.75 milyon dolar. Florida’daki vergi kanununa göre evin yıllık vergi gideri ise 83 bin dolardan fazla. 8 yatak odası, 9.5 banyo, üç araçlık garaj ve havuz barındıran mülk 10 bin 500 metrekare büyüklüğünde. Yarım dönümden biraz daha az bir alana kurulu ultra modern evde iki tane tekne iskelesi, spa, spor salonu ve 1600 metrekare büyüklüğünde ana yatak odası bulunuyor.

Messi, patronunu Arjantin'de yakaladıMessi, patronunu Arjantin’de yakaladı

Messi, Inter Miami ile toplamda 150 milyon doları aşan 2.5 senelik bir sözleşme imzalamıştı. Aynı zamanda Adidas ve Apple gibi markalarla da çeşitli reklam anlaşmaları imzalanmıştı. Messi daha önce Florida, Sunny Isles Plajı’ndaki bir ev için 7.3 milyon doları gözden çıkarmıştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.