Milan kötü gidişe ‘Dur’ dedi

Dört haftadır yüzü gülmeyen Milan, Fioretina'yı 1-0 ile geçerek kötü gidişe son verdi. Kırmızı siyahlı takımda oyuna giren 15 yaşındaki Francesco Camarda Serie A tarihine geçti.

Spor 26 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Theo Hernandez ilk yarının sonunda kazanılan penaltıyı ağlara göndermeyi başardı.

İtalya Serie A’nın 13. haftada Milan, Fiorentina’yı konuk etti. İki takımın sıkı önlemler alarak birbirine pozisyon vermediği ilk yarıda ev sahibi ekip 45+2’de öne geçti. Kazanılan penaltıda topun başına geçen Theo Hernandez hata yapmadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda Milan skoru korumak için adeta duvar ördü. Karşılaşmanın son anlarında kaleci Maignan yaptığı kurtarışla üç puanı getiren isim oldu. Ligde son dört maçında iki yenilgi ve iki beraberlik alan Milan, bu galibiyetle ligdeki kötü gidişe son verdi ve puanını 23 yaptı. Son 5 maçında dördüncü yenilgisini alan Fiorentina ise 20 puanda kaldı.

Francesco Camarda tarih yazdı

Milan teknik direktörü Stefano Pioli, 83. dakikada Luka Jovic’i oyundan alarak onun yerine 15 yaşındaki Francesco Camarda’yı oyuna soktu. Camarda, 15 yıl 260 gün ile Serie A tarihinin en geç oyuncusu olarak tarihe geçti.

Manchester City'den seri sonu! Liverpool puanı kaptıManchester City’den seri sonu! Liverpool puanı kaptı

Serie A’da diğer maçlarda alınan sonuçlar şöyle…

Salernitana – Lazio 2-1

Atalanta – Napoli 1-2

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.