Milletler Ligi’nde Çin ve Polonya’nın bileği bükülmüyor

Voleybolda Milletler Ligi heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Milli Takımımızın da sahaya çıkacağı Hong Kong ayağında heyecan başladı. İlk haftayı mağlubiyetsiz kapatan Çin ve Polonya istikrarlı şekilde yollarına devam ettiler.

Spor 14 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Çin ve Polonya Milletler Ligi'nde kayıpsız ilerliyor.

Filenin Sultanları’nın Milletler Ligi yolculuğu önümüzdeki 4 gün boyunca Hong Kong’da devam edecek. Ancak Milli Takımımız sahaya çıkmadan önce Hong Kong’da voleybol heyecanı yaşanmaya başladı.

Dün günün ilk maçında Polonya, Dominik Cumhuriyeti’yle karşı karşıya geldi. Son derece çekişmeli geçen ilk iki seti Polonya 23-25 ve 28-30 kazandı. Üçüncü sette Dominik toparlandı ve maça 25-23’lük setle tutundu. Ancak Avrupa temsilcisi dördüncü sette yeniden oyuna ağırlığını koyup 17-25’lik sonuçla sahadan 3-1 galip ayrıldı. Maçın en skorer ismi 28 sayıyla Fenerbahçe’nin yeni transferi Magdalena Stysiak oldu. Polonya bu sonuçla 5. maçından da galip ayrıldı.

Filenin Efeleri Romanya'dan rövanşı aldıFilenin Efeleri Romanya’dan rövanşı aldı

Çin, 3 sette galip

Günün ikinci maçında Asya temsilcisi Çin ve Kuzey Amerika’dan Kanada karşılaştı. Çin, 25-14 ve 25-18’le ilk iki seti nispeten rahat biçimde kazandı. Üçüncü set son derece çekişmeli geçti ve Çin, bu seti de 29-27 kazanarak 5. maçında 5. galibiyetini buldu.

Milletler Ligi Hong Kong ayağında bugün Filenin Sultanları saat 15.30’da Hollanda ile karşılaşacak.

Polonyalı voleybolcu Smarzek: Türkiye’yi sevmiyorumPolonyalı voleybolcu Smarzek: Türkiye’yi sevmiyorum

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.