Milletler Ligi’nde finalin adresi belirlendi

2024 Voleybol Milletler Ligi (VNL)’de final etabının oynanacağı ülke açıklandı. Tayland’ın ev sahipliğinde düzenlenecek organizasyonda Filenin Sultanları, son sekize kalması halinde unvanını korumaya çalışacak.

Spor 3 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Milletler Ligi'nde final etabının adresi açıklandı.

2023 yılında A Milli Kadın Voleybol Takımımızın kazandığı VNL’de bu sene finaller Tayland’da. Geçtiğimiz sene Teksas’ta şampiyonluğa ulaşan Filenin Sultanları bu sefer Bangkok’da bulunan Huamark Kapalı Stadyumu’nda şampiyonluk için yarışacak. Açılışın Antalya’da yapılacağı turnuvada grup mücadeleleri Brezilya, Çin, ABD ve Japonya’da oynanacak. Finallere yükselme başarısı gösteren takımlar Tayland’da kupa için parkeye çıkacak.

Bir önceki sezon grup mücadelelerine ev sahipliği yapan Huamark Kapalı Stadyumu, 8,000 koltuk kapasitesine sahip. Uzak Doğu topraklarında bolca hayranı olduğu bilinen Filenin Sultanları’nın final mücadelelerinde seyirci desteğini arkasına alması bekleniyor.

2024 Olimpiyat Oyunları öncesi son sınav olarak görülen VNL’de açılış 15 Mayıs günü Antalya’da oynanacak Türkiye – Japonya maçıyla yapılacak. 20-23 Haziran arasında Tayland’da oynanacak final etabıyla turnuva noktalanacak.

Galatasaray voleybolda atağa kalktıGalatasaray voleybolda atağa kalktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.