Modric, Ancelotti’nin teklifini geri çevirdi

Real Madrid'in 38 yaşındaki Hırvat süper yıldızı Luka Modric, Carlo Ancelotti'nin gelecek sezon itibariyle teknik ekibine katılma teklifini kibarca reddetti.

Spor 21 Şubat 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Luka Modric Ancelotti'nin ekibinde olmayı reddetti.

İngiliz basınından The Athletic’in yaptığı habere göre Real Madrid’in teknik direktörü Carlo Ancelotti deneyimli yıldız Luka Modric’e teknik ekibine katılması için teklif yaptı. Ancak Modric teklifi geri çevirdi.

Kaynaklardan gelen bilgilere göre Modric bu teklifi kibarca reddetti, çünkü Hırvat oyuncunun düşüncesi futbol yaşantısına bir sezon daha devam etmek ve dolayısıyla Real Madrid’le bir sezon daha sözleşme uzatmak. Bu sezon LaLiga’da 20 maçta boy gösteren futbolcunun sözleşmesi 2023-24 sezonu sonunda son buluyor.

Modric geçen yaz El Nassr takımından da yüklü kontrat teklifleri almış olmasına karşın takımdan ayrılmamış ve bir senelik sözleşmeye imza atmıştı. 2012’de İspanyol devine transfer olan orta saha 12 senede 516 maça çıktı, 23 kupa kazandı. Bu kupalardan beşi Şampiyonlar Ligi, üçü LaLiga beşi de FIFA Dünya Kulüpler Kupası’ydı. Modric bireysel olarak 2018’de dünya zirvesine çıktı ve Altın Top ödülünü rafına ekledi.

Kylian Mbappe, Real Madrid'e imza atmışKylian Mbappe, Real Madrid’e imza atmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.