Mourinho’nun gelişi Szymanski’yi şaşırtmış

Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Szymanski EURO 2024'te mücadele etmek için katıldığı milli takımının kampında konuştu. Mourinho'nun gelişine şaşırdığını söyleyen Szymanski "Fenerbahçe’de kalırsam hiçbir şey kaybetmem" dedi.

Spor 4 Haziran 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Fenerbahçeli Szymanski, Mourinho'nun gelişi hakkında konuştu.

Fenerbahçe futbolcusu Sebastian Szymanski Polonya Milli Takımı’nın kampında basının sorularını yanıtladı. Sarı-lacivertli ekiple geride bıraktığı sezon hakkında konuşan Szymanski “Bu sezon başarılı sayılabilir ama şampiyonluğu alamadık. Tarihte ilk defa 99 puan aldık ve şampiyon olamadık. Sezonun tam anlamıyla başarılı olmadığını hissedebildiğimiz tek nokta bu. Her şeyi yaptık ama maalesef olmadı” dedi.

‘Mourinho’nun gelmesini beklemiyordum’

Fenerbahçe’de teknik direktörlük görevine getirilen Jose Mourinho hakkında da konuşan Szymanski Portekizli teknik adamın çok önemli bir isim olduğunu belirterek “Mourinho futbolun en büyük teknik direktörlerinden. Kulübüme gelmesini beklemiyordum. Türk futboluna uyacağını düşünüyorum. Türkiye çok tutkulu, Mourinho da bunu seviyor. Henüz kendisiyle konuşmadım. Çok işi var, ben de milli takımdayım. Daha çok konuşmak için zamanımız olacak. Nicola’ya (Zalewski) onu sordum. Böyle bir kişinin kulübüme katılması güzel ama şimdilik milli takıma, planımıza, antrenmanlara odaklanmak istiyorum” dedi.

‘Fenerbahçe’de kalırsam hiçbir şey kaybetmeyeceğim’

Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı yönündeki soruyu da yanıtlayan Szymanski “Şu an hiçbir şey söyleyemem. Milli takıma odaklanıyorum. Elbette bu kadar iyi bir sezonun ardından ve Mourinho’nun da gelmesiyle bağlantılı olarak Fenerbahçe’de kalırsam hiçbir şey kaybetmem. Elbette her şey olabilir, hiçbir şeyden emin olamazsınız ama ben bu durumdan memnunum” dedi.

Jose Mourinho ilk dersi futbol basınına verdi Jose Mourinho ilk dersi futbol basınına verdi 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.